زمان کنونی: ۲۹ بهمن ۱۴۰۳, ۰۵:۰۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
گرایش: سایر وضعیت: فارغ التحصیل کارشناسی مقبولیت: ۵۱/۸+ امتیاز تاریخ مانشت: ۲۹۳ رتبه: ۵۷۲
RE: شما این مطالب رو در مورد مضرات چای باور می کنید؟
چایی ادرار آوره و آب بدن رو خالی میکنه و هیچوقت برای برطرف کردن نیاز بدن به آب ازش استفاده نکنید و بنظر من مصرف زیادش خوب نیست. به جای چایی میتونید از عرقیجات پرخاصیت استفاده کنید .
بهترین جوابی که میشه به این تاپیک داد همون صحبتهای آقای Saam است.
من چون دوباره گویی نشه دیگه اونا رو تکرار نمی کنم وگرنه صحبتهای من هم همین بود.
فقط خیلی مهمه که تو خوردن چای افراط نشه چون بیش از حدش دستگاه گوارش رو بهم می ریزه.(توجه کردید وقتی دو سه لیوان چای می خورید و می خوابید وقتی بلند می شید به اصطلاح معده تون ترش می کنه؟؟)
و این نکته رو بیاد داشته باشید که یک چای خوب،چایی است که """دیرتر""" رنگ بدهد نه زودتر!!
چایی که بیشتر و زودتر رنگ می دهد مواد شیمیایی بیشتری و مضر تری داره
چینی ها عادت خوبی دارند موقع درست کردن چای ابتدا روی چای خشک مقداری آب جوش می ریزند ،۳-۴ صبر می کنند..بعد اون چایی رو می ریزند دور و دوباره از اول روی چای آب می ریزند.با این کار مواد و رنگ های شیمیایی درون چای رو خارج می کنند.
شما هم سعی کنید این کار رو انجام بدید.
چای کیسه ای هم به نوعی ضایعات کارخونه است که به خورد ما می دن و اصطلاح "بی کیفیت ترین"چای رو داره از نظر منابع غذایی
ولی فکر کنم بزرگترین مضرات چای همون مصرف قند باشه که نا خود آگاه آسیب زیادی به دندونامون وارد می کنه.اگه بتونید یه فکری هم به حال این موضوع بکنید اونوقت با خیال راحت می تونید چای بخورید!
زندگی ، همیشه فریاد زدن نیست ...، بلکه صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید: فردا دوباره تلاش خواهم کرد.