(۱۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۵۵ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: (14 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: من دلم می سوزه که وقتی فرصت کنکور ارشد که کنکور برابریه وجود داره و همه توانایی دارن که دانشگاه خوب قبول شن برای چی به دانشگاه آزاد قانع می شن .
در دانشگاه آزاد رفتن کسایی که به دلیل تاهل، شاغل بودن و ... وقت ندارن درس بخونن هیچ حرفی نیست . کما اینکه خیلی از دوستام با اینکه بچه های قوی ای بودن ولی وقت برای کنکور خوندن نداشتن! ولی اگر وقت دارین قانع نشین به آزاد .
آخه این چیزی که شما میگین فرصت برابر اصلا فرصت برابر نیست! مثلا شاید یکی خیلی باهوش و با سواد باشه ولی حوصله خوندن خیلی از این درسا رو نداشته باشه!...
بابا بالاخره یکی فهمید ما چی میگیم
(۱۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۴ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: من دلم می سوزه که وقتی فرصت کنکور ارشد که کنکور برابریه وجود داره و همه توانایی دارن که دانشگاه خوب قبول شن برای چی به دانشگاه آزاد قانع می شن ...
مطمئن باشید اونایی که به آزاد قانع میشن اول برای سراسری تلاش کردن ولی نشده...
عزیز مهربون... اگه به قول دوستمون این اسمش غرور نیست پس شما بهش چی میگی؟ همه ما بچه های آزاد هم دوست داشتیم که اگه امکاناتش فراهم بود سراسری بخونیم .. ولی وقتی ظرفیتها اینقدر کمه که نهایت ۱۰۰-۲۰۰ نفر بیشتر نمیتونن سراسری بخونن با این حرفای شما بهتره بقیه برن سر به بیابون بزارن یا از غصه دق کنن یا اینکه رگشونو بزنن .
من خودم رتبه سراسریام زیر ۴۰۰ شد ولی نشد بخدا نشد چی کار کنم؟
(۱۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ...کنکور ملاک خوبی نیست حالا به دلایل مختلف که همه می دونیم از تستی بودن سوالات گرفته تا شرایط سر جلسه (یادمه کنکور ارشد که میدادیم یکی از بچهها تعریف می کرد که یکی سر جلسه اومده اب میوشو بخوره که میریزه رو برگه پاسخنامه اش حالا به همین راحتی زحمتش هدر رفت )...
یه موردش هم من بگم که خیلی برای خود من جالب بود .. امسال سطح سوالات کامپیوتر به حدی وحشتناک بود که تو حوزه ای که من بودم مراقبها دونه دونه به بچهها دستمال کاغذی تعارف کردن .. اینقدر که بچهها سر کنکور گریه کردن ...