(۰۸ فروردین ۱۳۹۹ ۰۹:۰۶ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: شما خیلی خیلی لطف دارین، من هنوز خودم اول راهم. اسمم الهام هست. و از آشنایی با شما خیلی خوشبختم.
روزی چهار تا درس زیاده؟ خب سه درس. مشکلی نیست، ولی کمتر از سه درس دیگه جا نداره. به نظرم اینطوری وادار میشه آدم که بخونه. ما میتونیم از برنامه ی تقسیم بندی آزمونهای نصیر که من دارم استفاده کنیم و درسها رو پیش ببریم و به ۲۵ درصد اول برسیم راحت. ولی چیزی که مهم هست اینه که به این حواشی فکر نکنیم و شروع کنیم به خوندن.
و اما در مورد زبان ، من راستش زبان عمومی رو نخوندم و فقط مشاورم یه کتاب برای زبان تخصصی بهم معرفی کرد. کتاب زبان تخصصی ماهان رو گفت که بخونم، یه مدت هم خوندم و خیلی عالی بود و نکات خوبی داشت برای امتحان، منتهی زود تمومش کردم. ولی نظر من اینه که گول ضریب یک زبان رو نخورین. حتما برای زبان مطالعه داشته باشین. کتاب ۵۰۴ که یکی از ملزومات هست و باید مطالعه بشه، ولی بد هم نیست در کنارش کتابهای دیگه ای باشن. من الان زبان عمومی و تخصصی مدرسان رو هم گرفتم ولی خداوکیلیش هنوز لاشونو باز نکردم. با توجه به اینکه منم خیال دارم زبان رو بخونم توی برنامه زبان هم میزاریم نگران نباشید.
و اما در مورد برنامه های جنبی. راستش من اگه جای شما باشم همه چی رو میزارم کنار و این یه سال رو فقط تو حیطه ی کنکور میمونم. من خودم به خاطر کاری که دارم خیلی میپرم از درس به کار و این اصلا خوب نیست. اگه میخوای زبان رو حتما روزانه پیش بری توصیه ی من اینه که شبی نیم ساعت حداقل بزار برای زبان، لغت بخون، تست بزن. یعنی چون زبان فرار هست، اینطوری زبان رو تو برنامه ی هر روزت داری و آهسته و پیوسته هم پیش میری.
و اما طراحی سایت. طراحی سایت یخرده مباحثش با درسهایی که میخونیم فرق داره، یخرده میطلبه که فکر آدم هم آزاد باشه. من خودم بیست سال پیش شروع کردم تقریبا و اون موقع اینجا نبود کارم، ولی کم کم وارد کسب و کار طراحی سایت ایرانی شدم و الان به لطف همسر محترمه گیرش افتادم. بنابراین توصیه میکنم الان فقط درس. اگه میخوای طراحی سایت رو ادامه بدی باید درس رو فراموش کنی چون خیلی وقتگیره.
من راستش اون موقع که کارگردانی و زبانهای باستانی رو خوندم مجرد بودم و تمام وقتم صرف درس بود. یعنی میخوام بگم اصلا نمیزاشتم از عالمی که توش درس میخوندم بیرون بیام. و خداییش خیلی درس میخوندم. یادمه شبا تا ساعت سه بیدار میموندم و تست میزدم، یه پنجره ای روبرو بود که اونم روشن بود، به خودم میگفتم این رقیب توئه، داره درس میخونه، پس تو نباید ازش عقب بیفتی. برای مهندسی کامپیوتر با روزی شش ساعت شروع کردم و به هشت و دوازده ساعت هم رسوندم، ولی از بخت بد این تومورهای کثیف پیدا شدن و منو از درس و زندگی انداختن.
ولی برای یادگیری طراحی سایت ویدیوهای آموزشی زیاد هستن، من خودم یادگرفتم ولی توصیه میکنم از ویدیوهای آموزشی برای این کار استفاده کنید جای کلاس رفتن. خصوصا تو این شرایط قرنطینه، بهترین وسیله برای یادگیری همین ویدیوها هستن. ولی شیطونی نکنین، الان وقت درسه.
یه آمار بدین ببینم چه کتابایی رو الان دارین در دسترس که یه برنامه بزارم شروع کنیم.
در ضمن شما هر سوالی داشته باشید تا اونجا که بتونم و در توانم باشه پاسخ میدم.
ارادت داریم.
خواهش می کنم، واقعیت رو عرض کردم
و همچنین این انرژی و انگیزه ای که آدم از حرفاتون میگیره عالیه، امیدوارم همیشه سرزنده و پر از حس و حال خوب باشین
متشکرم، من هم از آشنایی با شما خیلی خوشبختم و خوشحال الهام خانوم عزیز
یعنی سه درس خوبه؟ راستش الهام خانوم من فکرکردم روزی دو درس بهتر باشه، چون قبلنا شنیده بودم از چندتا رتبه های برتر که میگفتن اینجوری بهتره و راحت تر میشه تمرکز کرد، حس می کنم بیشتر از دو درس یه مقدار شلوغ میشه ذهن و تمرکز سخت تر میشه ولی تا حالا برنامه ی موسسه ای رو در مورد کنکور ارشد ندیدم که چجوری گفته باشن
فکر می کنم چند روز اول هم آدم تجربه کنه بعد با توجه به روحیات و شرایط خودش میتونه کیفیت مطالعه و ایرادهاشو بفهمه تا حدی
شما سه چهار درس خوندین راحت بودین؟
و ضمن اینکه به نظرم اگه سه تا درس هم باشه حدود ۵ یا شش ساعت باید تو روز به صورت مستمر باشه که مثلا هر درس یک ساعت تا یک و نیم یا دوساعت باشه مثلا
بله دقیقا درست می فرمایین و باید حاشیه ها رو کنار بذاریم و شروع کنیم به خوندن، البته مطمئن نیستم چند روز دیگه بتونم شروع کنم ولی اگه دیر شدش شما و آقای بهرنگی شروع کنین منم سعی می کنم زودتر بهتون ملحق بشم. اگه هم زودتر رسیدم که چه بهتر.
در مورد زبان هم متشکرم ، باز هم خیلی خوب توضیح میدین همه چی رو
البته شما که پایه تون خیلی قویه و یه مدت با انگلیسی زبان ها زندگی کردین مسلما براتون وقت زیادی نمیبره و در حد یه مرور و تست زنی برای کنکور لازمه
در مورد طراحی وب سایت هم خیلی ممنونم، راستش یکی از دوستانم همش منو وسوسه میکنه که ادامه بدم ، ولی هنوز دو دل مونده بودم ، چون هم دوس دارم بخونم و یاد بگیرم و پروژه بزنم هم دوس دارم کتابای ارشد رو درست بخونم و تمرکز کنم، بعد فکرکردم شاید از شیش ماه پیش شروع میکردم بهتر بود برای دوتاشون، هرچند سرکار میرفتم و وقت خالی ام خیلی کم بودش
خیلی عالیه شما دیگه متخصص هستین تو زمینه ی طراحی وب سایت، فکر می کنم اینجوری که فرمودین همسرتون کارشون مرتبط با برنامه نویسی تو حوزه ی وب باشه، امیدوارم موفق باشن
خیلی هم عالی ، پس از این دانشجوهای دانش جو بودیدا
این پارگراف از حرفاتونو خوندم یاد کتاب اثر مرکب افتادم که میگه تو هر درس و زمینه ای از زندگی حس میکنین باید خودتونو بکشین بالا فقط باید دوسه برابر بقیه بیشتر تلاش کنین، فقط عشق و علاقه و پشتکار داشتن به هدف هست که میتونه آدمو توی دل شب که وقت خواب هست بیدار نگه داره و خب خداروشکر که همیشه سربلند بودین و نتیجه ی زحماتتونو گرفتین، میفهمم تو این شرایط خب یه مقدار درس خوندن سخته ولی همین که دارین پیگیری میکنین و باز به تلاشتون ادامه میدین خودش خیلی خیلی عالیه. ان شاالله شاهد خبرهای خوب در مورد سلامتی تون باشیم و خیلی زود بهبود بیشتر پیدا کنین که بهتر هم درس بخونین.
سپاسگزارم در مورد راهنمایی برای منبع برنامه نویسی، راستش من قبلا از وب سایت w3shcools استفاده میکردم بنا به توصیه ی یه سری از بچه های برنامه نویس و خب وقتی هم شروع کردم دیدم واقعا سایت خوبیه، و خودمم جزوه مینوشتم ازش
جدیدا یکی از دوستام وب سایت پروژه محور رو بهم معرفی کردن که جلسات کوتاه و رایگانی داره برای طراحی وب سایت یکمشو دیدم خوشم اومد.
اما از طرفی دقیقا فکر میکنم برنامه نویسی وقت گیره و از طرفی مطالعه ی کتابای ارشد برای من هم که تا حالا آزمون ارشد ندادم و کتابا برام جدیدن وقت زیادی میخوادش
ولی اگه نهایتا یکمم برنامه نویسی کار کنم سعی میکنم تو چند ماه اول باشه و بعد کاملا وقتمو برای کنکور بذارم. به قول شما آدم همش وسوسه میشه شیطونی کنه
البته من روزی چند دیقه مطالعه ی متفرقه هم دارم و نمیخوام اونو قطع کنم که خب زمان زیادی هم نیست و اینکه میخوام روزها رو درس بخونم و شب ها رو خوابم ثابت باشه که اینجوری بهتر بتونم یاد بگیرم.
الهام خانوم در مورد کتاب ها راستش من با اینکه میخواستم کنکور ارشد بخونم ولی از سوم فروردین اومدم راجع به منابع تحقیق کردم و روز بعد هم که تو مانشت تاپیک زدم و با شما آشنا شدم، قبلش درمورد منابع و برنامه ی کنکور تحقیق خاصی نکرده بودم. فقط یه سال قبل از فارغ التحصیلی ام بود که با مانشت آشنا شدم و گاهی میدیدم پست های بچه های کنکوری رو، ولی میخواستم دوسه سال بگذره بعد کنکور آزمون ارشد بدم.
برای همین تو این چند روز هنوز کتابی رو تهیه نکردم ، فقط کتاب های دانشگاهم که اون موقع پاسشون کردم رو آوردم یه نگاهی بهشون انداختم و الان باید اول در مورد منابع مطمئن بشم برای هر درس بعد تهیه شون کنم حالا یا فیلم یا کتاب. و اینکه اگه یه مشاور هم پیدا کنم خوبه به نظرم.
خیلی متشکرم از بزرگواری و لطف هاتون
اراداتمند