به نظر من یه رزبری پای بگیر با حسگر حرکتی مادون قرمز و رله SSR آنالوگی (با این رله میتونی با تغییر ولتاژ ۵ ولتی ولتاژ ۲۲۰ ولتی لامپ رو کم و زیاد کنی. شاید دیمر آماده هم باشه تو بازار) برای قطع و وصل کردن هم همونطور که دوستمون گفتن یه رله ساده بگیر. (کیت آماده اش موجوده تو سایتهایی مثل ایران میکرو یا eca) با پایتون میتونی این سیستم رو پیاده کنی.
برای اتصال به گوشی و وب سایت هم میتونی وب سرور پیاده کنی روی خود رزبری پای و با api دستوراتت رو بهش بدی(هم محلی هم از طریق اینترنت). یه سرویس رایگان خعلی باحال هم من پیدا کردم به نام dataplicity.com که بدون دردسر های خرید آیپی ثابت و port forwarding و.. بهت اجازه دسترسی از طریق اینترنت با URLثابت رو میده! حتما سایتش رو چک کن. حتی نحوه راه اندازی api و اتصالش به پایه های GPIO هم توش هست. حتی میتونی یه سری کارهای ساده رو توش پیاده کنی که از داخل اپ موبایلش با یه سوییچ مثلا یه پایه رزبری پای رو قطع و وصل کنی. یعنی به قدری من حال کردم با این سایت که حد نداره
)
راستی یه کورس ویدیویی هم هست که تقریبا همین کارهایی که میخوای رو میکنه کدهاشو سرسری توضیح میده ولی مطمئنا خالی از فایده نیست دیدنش:
Packtpub Internet of Things with Python and Raspberry Pi - Anum Sheraz
فقط سیستم پخش موزیکت رو متوجه نشدم چه انتظاری داری ازش. یه اسپیکر بذاری با گوشی بهش وصل شی بهتر نیست؟