سلام دوستان
تبریک می گم به همه کسایی که قبول شدند. انشالله بقیه هم سال آینده حتما قبول می شوند.
من با رتبه ۶ نرم با ۳ تا مقاله ژورنالی و۶ تا کنفرانسی و۲ تا طرح شهید بهشتی قبول شدم که انتخاب سومم بود اول و دوم شریف و تهران بودند
اما مصاحبه بهشتی اولین مصاحبه بود ازم خواستن که قبلی ها را انصراف بدهم با اینکه خیلی دو دل بودم اما ریسک نکردم و شریف و تهران مصاحبه نرفتم
(۰۸ شهریور ۱۳۹۸ ۰۳:۰۷ ب.ظ)mashhad65 نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۸ ۰۲:۱۲ ب.ظ)Baangizeh نوشته شده توسط: (07 شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۳۹ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: بچه ها نتایج اومد.
نتیجه اینکه هر دانشگاه چه نمره ای داده، یازدهم میاد
فقط برای قبول شدگان کارنامه نهایی صادر می شه؟ برای من که هنوز باور نکردنیه نتیجه
سلام. چقدر دوستان مبهم پیام میدن! الان چی شده نتایجتون؟
کارنامه واسه همه میاد.
من خودم انتخاب اولم فردوسی قبول شدم.
تبریک می گم انشالله همیشه موفق باشید
(۰۸ شهریور ۱۳۹۸ ۰۷:۲۳ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: تبریک به قبول شده ها.
منم با رتبه ۲۹ ، دکتری روزانه نرم افزار اصفهان قبول شدم.
مبارک باشه به سلامتی
(۰۸ شهریور ۱۳۹۸ ۰۳:۱۱ ب.ظ)Baangizeh نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۸ ۰۳:۰۷ ب.ظ)mashhad65 نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۸ ۰۲:۱۲ ب.ظ)Baangizeh نوشته شده توسط: (07 شهریور ۱۳۹۸ ۰۵:۳۹ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: بچه ها نتایج اومد.
نتیجه اینکه هر دانشگاه چه نمره ای داده، یازدهم میاد
فقط برای قبول شدگان کارنامه نهایی صادر می شه؟ برای من که هنوز باور نکردنیه نتیجه
سلام. چقدر دوستان مبهم پیام میدن! الان چی شده نتایجتون؟
کارنامه واسه همه میاد.
من خودم انتخاب اولم فردوسی قبول شدم.
من با رتبه ۴ فارغ التحصیل امیرکبیر و ۴تا مقاله کنفرانس و ۳ ژورنال و نمره تافل بالای ۸۰ و چندین پروژه تحقیقاتی و پیاده سازی هیچی قبول نشدم
البته علم و صنعت بهم گفته بود باید انتخاب های قبلیمو انصراف بدم تا اسممو رد کنه که من این کار رو نکردم، بقیه هم گفتن انتخاب اول و دومت قبول می شی چون بهت اکی دادن، اما هیچی قبول نشدم
خیلی ناراحت کننده است حتما پیگیری کنید انشالله که نتیجه بگیرید. ممکنه امسال مرحله تکمیل ظرفیت هم باشه