زمان کنونی: ۰۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۳:۳۵ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
وضعیت: فارغ التحصیل کارشناسی مقبولیت: ۱۱/۴ منفی امتیاز تاریخ مانشت: ۱۴ رتبه: ۴۱۰۵
RE: آموزش C#-آموزشگاه C#
(۱۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ب.ظ)ssoh604 نوشته شده توسط: سلام دوستان من مدتی است که دنبال سایت, مقاله و حتی آموزشگاهی که آموزش C# دهد هستم کسانی که سراغ دارند راهنمایی کنن
دوست عزیز من قبلا دنبال آموزشگاهی بودم که آموزش C# حرفه ای دهد تا این که آموزشگاه تحلیل داه پیدا کردم تازه توسط آموزشگاه من معرفی کردند و الان در داخل شرکت استخدام شدم شما هم می توانید کلمه آموزشگاه تحلیل داده را سرچ کنید من برای شما لینک مقالات آموزش رایگان C# و فیلم آموزش C# و دوره آموزش C# قرار دادم تا وارد صفحه مربوطه شوید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و دوره
(۱۲ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ب.ظ)ssoh604 نوشته شده توسط: سلام دوستان من مدتی است که دنبال سایت, مقاله و حتی آموزشگاهی که آموزش C# دهد هستم کسانی که سراغ دارند راهنمایی کنن
بنده با افتخار دوره های جهاد علمی رو پیشنهاد میکنم
اینم بنر دوره #C
دوره های رایگان جهاد علمی (شبکه و برنامه نویسی) site:www.ittw.ir ____ telegram: @ittwir