(۱۸ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۰۱ ق.ظ)Computer92 نوشته شده توسط: سلام
در خصوص مرخصی ترم اول فقط اطلاع دارم که معمولاً دانشگاها این اجازه رو نمی دن. اگر به قبولی دانشگاه مد نظرتون اطمینان کامل دارید حتماً آیین نامه اش رو بخونید که دچار مشکل نشید.
سلام ممنون
(۱۸ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۱۱ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (17 خرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۳۰ ب.ظ)sina72 نوشته شده توسط: من فک می کنم که بشه ، یادم نیست قبلا کجا خونده بودم ولی فکر می کنم نوشته بود از زمان فارغ التحصیلی و انصراف یک سال مهلت هست
انصراف هم فقط یک بار میشه انجام داد
برام مهمه که بتونم دوباره کنکور بدم تا شاید دانشگاهی می خوام بتونم قبول بشم
واقعا ۲ ماه طول می کشه؟ یعنی تو مهر انصراف بدم تو اذر تایید میشه؟ چون باید قبل کنکور ارشد انصراف داد تا بشه کنکور شرکت کرد
ممنون
این قانونی که میگید هست ولی شما گفتید از این یکسال استفاده کردید! مثلا اگه کارشناسی ده ترمه بشید فک نکنمدیگه یکسال مهلت داشته باشید ، الان من امسال از این یکسالی که میگید استفاده کردم . باز بپرسید مطمئن شید
شرمنده اشتباه من تو خط اول کردم نوشتم یک سالم تموم شد
من تا پایان تیر یک سالم تموم میشه
به هر حال فکر کنم تاریخ سربازیم ۸/۱ بشه که تا اون موقع یه دانشگاه ثبت نام می کنم بعد انصراف می دم
فکر کنم منظور شما اینه که چون از یکسال استفاده کردید دیگه نمی تونید از یک سال بعد استفاده کنید؟ منم تو این مورد زیاد مطمئن نیستم ولی جایی که من خوندم زیاد مسئله باز نکرده فقط نوشته بعد فارغ التحصیلی و انصراف یک سال مهلت هست
خب من یک سال کارشناسیمو استفاده کردم و یک سالم هم بعد از انصراف ارشد
احتمالا بشه چون دو مقطع جداست