دوست عزیز منم نظر خودمو بدم و بعدا با توجه به نظر دوستان و فکر و تحقیق خودت ان شالله بهترین راه ممکن رو انتخاب کنی !
مشکل از اونجایی شروع میشه که یه دانشجوی رشته ی کامپیوتر وارد دانشگاهی میشه و دوران کارشناسی خودشو ادامه میده و با این امید که بعد از فارق التحصیلی وارد شغل دلخواه خودش بشه و بقیه مسیر زندگیشو ادامه بده ( کسب درآمد و ازدواج و ... ) ولی متاسفانه به دلایل مختلف این مسیر طی نمیشه و مهم ترین دلیل که دانشجو بعد از اتمام تحصیلات خود نمی تونه وارد کار بشه برمی گرده به داستان عدم مدیریت صحیح و اینکه مواردی که در دانشگاه درس می دن به درد بازارکار نمی خوره و میشه گفت تقریبا عمر یک دانشجو بیهوده تلف میشه .
اما راهکار چیه و خود من چیکار کردم !
این مورد که شهرستانی باشی و بخوای بعد از اتمام کارشناسی وارد بازارکار مرتب بشی یه خورده سخته چون موقعیت های کار مرتبط با رشته تحصیلی مرتبط نیست در اینگونه موارد دوستانی که می خوان واقعا تو زمینه تحصیلی خودشون کار کنن و به یه فیلدی از دنیای IT علاقه مند هستن اصولا میان تهران که این تهران اومدن هم دو حالته یا ارشد تهران قبول میشن و در حین خوندن ارشد کار پاره وقت تو شرکت های دانش بنیان یا به صورت دورکاری و پروژه ای انجام میدن یا اینکه شخص مورد نظر تمایلی به ادامه خوندن ارشد نداره و پا میشه میاد تهران و خونه مجردی و ... که نمونه دومش رو من انجام دادم ! اصولا اویل که میایی تهران برات همه چیز تازگی و جذابیت داره حتی شلوغی تهران و زندگی مجردی ! ولی به جرات می تونم بگم اگه این حالت چند سال طول بکشه ( یعنی مجرد بمونی و تمام کارهای خودت رو خودت انجام بدی و ... حالت ربات بودن و خستگی به ادم دست میده ) مگر اینکه اهل رفیق بازی با جنس موافق و مخالف باشی که در این صورت بیشر وقتت پر میشه !!!
اما در مورد بازار کار گرایش های مختلف کامپیوتر
شبکه : پیشنیاز ورود به این کار داشتن علاقه و طی کردن چندین دوره مختلف شبکه بعد کاراموزی تو یه شرکت بعد جمع کردن سابقه کار با حقوق کم و بعدش ادامه دادن مسیر
برنامه نویسی وب : اصولا الان بیشتر سمت php رفتن البته با یه نگاه کلی تو اگهی های استخدامی تو شرکت های خصوصی متوجه قضیه میشی
امنیت شبکه : خیلی فیلد جالب هست که حتما باید سابقه کار شبکه و دانش فنی خوبی داشته باشی
و برنامه نویسی که الان بازار کار جاوا و پایتون و سی شارپ خوبه
منم ۲۷ سالمه تو این سن نداشتن شغل و درآمد خیلی اذیت کننده می تونه باشه چون فقط بحث درآمد نیست نیازهای دیگه ای هم هست که اکثرا با پول تامین میشن !
و در اخر اگرم به فکر ادامه تحصیل و خارج رفتن هستی بشین و تمرکز کن روی زبان و کنکور ارشد و ... اینو دیگه نمی دونم
موفق باشی