(۱۲ خرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۵۹ ق.ظ)sina72 نوشته شده توسط: منم با فیلم اموزشی خیلی راحت ترم و در لیسانس هم چندتا درس با فیلم اموزشی تونستم نمره خوب بگیرم وگرنه با کتاب نمی تونستم
ولی فیلم های اموزشی کدوم استاد برای رشته it خوبه؟ از کجا میشه تهیه کرد
و این که در دروس دبیرستان که می خواستم کنکور کارشناسی بدم خیلی از درس ها راه حل تستی داشت ولی درس های ارشد راه حل تستی نداره؟ تقریبا تمام منابع ای که من استفاده کردم برای کنکور ۹۷ همین طوری بود یعنی مثلا ساختمان گسسته که به نظرم می تونه راه حل تستی داشته باشه ، منبع ای که من استفاده می کردم همون راه حل های تشریحی داشت که من تو دوران کارشناسی خونده بودم
من واسه تست های ارشد هوش فیلم های حل تست های دکتر یوسفی رو دیدم، کنکور ارشد کامپیوتر رو درس میده و فیلم آموزشی داره، فک کنم it هم داشته باشه. بنظر خیلی آدم خوبی بود و میگفت تو تلگرام بم پیام بدین سوالی چیزی داشتین جواب میدم، سرچ کن: "دکتر یوسفی تلگرام"، و بپرس ازش. ولی نکته اینه که اصلا نباید اینجوری پیش بری که مثلا دکتر یوسفی رو کل آموزش هاش رو بخری یا ...، مثلا تو گوگل سرچ کن ببین چه کسایی آیتی ارشد رو فیلم آموزشی دارن( یا حتی اگه خجالتی نیستی از همین دکتر یوسفی تو تلگرام بپرس همکاراش چه کسایی هستند و بگو که خودت میخوای چند تا فیلم آموزشی ببینی و انتخاب کنی بینشون که با کدوم راحت تری) . بعد که چند نفر رو پیدا کردی، چند تا نمونه فیلم هاشون رو ببین ، یا اگه ندارن یه درس بخر از هر کدوم، و دو سه جلسه شون رو ببین که کدوم رو دوست داری ...
ته حرفم اینه که یه جورایی حس میکنم اینکه به پیشنهاد کسی گوش بدی توی کنکور کار خوبی نیست، باید خودت همه رو امتحان کنی ببینی کدوم رو بهتر میفهمی.
پ.ن: استاد رضوی هم چند تا حل تستش رو قبلا دیدم خیل خوب توضیح میداد، الان که سرچ کردم "فیلم آموزشی ارشد it" ، دیدم نتیجه اول گوگله، فیلم های نمونه اش هم توی آپارات هست میتونی ببینی از سبک تدریسش خوشت میاد یا نه.
پ.ن ۲: راجع به روش تستی، من منظورم این بود که خودت یکم فک کنی رو سوال ها ببینی چجوری میشه تستی(حذف گزینه ، تست کردن گزینه ها و ...) حل کرد، یاد دادن روش تستی خیلی بنظرم خوب نیست، ولی با اینحال مثلا دکتر یوسفی گاهی خودش با دو روش، یعنی حذف گزینه هم حل میکرد تست هارو. اگه هم منظورت اینه که فرمول تستی حفط کنی که اصلا توصیه نمیکنم، بیشتر مفهومیه سوال ها ... شاید بشه با فرمول یا قاعده حفظ کردن بعضی سوال هارو زد، ولی در کل بنظرم رویکرد مفهومی یاد گرفتن خیلی بهتر جواب میده تو ارشد.
ببین یه مثال از روش تستی بزنم واست، وقتی میگن ۱۰! * ۹! * ۸! * ... چند میشه، معمولا کسی به این فکر نمیفته که بشینه ضرب کنه، یا وقتی میگن تعداد حالات فلان کار چند تاست، ولی من سر کنکور تو حدود ۱۰ دقیقه میشستم مثلا همین سوال رو به روش پیش پا افتاده حل میکردم. یا مثلا یه نسخه ساده شده سوال رو بصورت پیش پا افتاده حل میکردم و بعد تعمیمش میدادم. (تا اونجا که یادمه تقریبا تو ارشد هوش، هر ۱۵ دقیقه یه سوال صریب ۴ بزنی، رتبه ات زیر ۱۰۰ میشه،(حالا بعضی ها شاید ۵ دقیقه طول بکشه بعضی ۲۰ دقیقه) واسه همین خیلی زمان مهم نیس، مهم هست ها، من خودم زمان کم آوردم، ولی نه اونقدر که بخوای زیر ۱ دقیقه تست بزنی)
پ.ن ۳: تحلیل هم خیلی مهمه، مثلا دیجیتال اینقدر آسونه که من بودم نمیشسشتم کتابی واسش بخونم، چهار تا فیلم حل تست میدیدم و تست های سال های پیش رو حل میکردم. (نمیگم به این حرف گوش بده، میگم سوال های سال های قبل هر درس رو تحلیل کن، بعضی درس ها یا موضوع ها اصلا ارزش وقت گذاشتن ندارن ).
فیلم هایی مثل این تا حدی تو آنالیز کمک میکنه:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.