بچه ها یه تجربه واستون بگم :
من کلا شب امتحانی بودم و سر کلاس ها نمیرفتم، هدفم هم ادامه تحصیل نبود، واسه همین واسه کنکور نمیخوندم. همینطوری امتحان میدادم با روشهای مهندسی معکوس و روشهای تستی، و یکم پیش زمینه ای که از درس ها یاد گرفته بودم. سال اول حدود ۱۵۰ هوش شد رتبه ام، سال بعد حدود ۳۰۰، امسال هم کلا چیزی از درسها یادم نمونده بود دیگه، ولی یه هفته مونده به کنکور ارشد وقت گذاشتم تست های پر تکرار رو همون مباحث رو خوندم(فیلم های آموزشی که به صورت تشریحی سوال رو حل میکردند و بعضا آموزش میدادند مثل
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو دیدم و همون ها رو تمرین کردم)، با اینکه سر جلسه کلا مدیریت زمان از دستم در رفت و وقت کم اوردم، ۱۴۰ هوش شدم.
حالا هدفم چیه از گفتن این؟ اینکه آنالیز سوال های سال های قبل که ببینید کدوم هاش پر تکرار بوده و ... مهمه، روشهای تستی خیلی مهمه، جزوه یا فیلم آموزشی خوب داشتن خیلی مهمه (مثلا مدار های الکتریکی رو حدود ۱۰ تا جزوه از اینترنت سرچ کردم فقط یکی شون قابل خوندن بود، اونم فقط ۲۰۰ تا اسلاید، درحالیکه کتابهای ارشد صد ها صفحه کتابه که قابل فهم نیست و آخر سر آدم نمیرسه تمرین کنه.)، تمرین کردن خیلی خیلی مهمه(مثلا وقتی یه فرمول حفظ میکنی، باید ۱۰ تا مسئله حل کنی، بدون تمرین اگه هم یاد بگیری کوتاه مدته)، چند تا آزمون تستی زدن واسه اینکه مدیریت زمان یاد بگیرین خیلی خیلی مهمه(کاری که من نرسیدم).
در ضمن درصد سال قبلی ها رو هم ببینید حتما، مثلا من دیدم توی هوش پارسال کسی که همه درس ها رو حدود ۲۰-۳۰ درصد زده بود(غیر از زبان)، رتبه اش ۱ تا ۳۰۰ شده، این یعنی ۲ تا ۳ تا تست از بین ۱۰ تا تست، یعنی شما لازم نیست مباحثی که چند ساله سوال نیومده رو روش وقت بگذارید.
خلاصه اگه با برنامه پیش برید میتونید راحت یکی دو ماهه هم به نتیجه برسید. اصلا منظورم این نیست که بذارید واسه دو ماه آخر، ولی منظورم اینه که یکم از این حالتی که بعضی ها دارند و میشینن یه کتاب ۵۰۰ صفحه ای رو با کلی زور زدن میخونند و بعد نمیتونن یه سوال مفهومی که تو کنکور میاد رو هم حل کنن در بیاین(اگه همچین حالتی دارید).
من خودم فیلم های آموزشی استاد یوسفی یا بقیه اساتید رو ندیدم، ولی چون حل کردن سوالهای ارشد رو خوب توضیح میدادند، به نظرم واسه شروع یه تستی بکنید و یه دونه درس رو فیلم آموزشی از هر استادی رو بخرید و امتحان کنید، بجای اینکه یه ست کتاب بخرید.