۰
subtitle
ارسال: #۱

موارد صف پشته و لیست پیوندی و.. در برنامه نویسی هم کاربرد داره؟
سلام .
بنده تو برنامه نویسی زیاد با آرایه (داینامیک و ساده) کار کردم و میدونم چیه ولی در مورد موارد زیر
صف (Queue)
پشته (Stack)
لیست پیوندی (Linked list)
چیزی نشنیدم و نمیدونم.
می خواستم ببینم اینا هم مثل ارایه تو برنامه نویسی وجود داره و کاربرد داره یا فقط میشه اون ها رو تو برنامه نویسی برای اموزش شبیه سازی کرد؟
بنده رشتم کامپیوتر نیست .نمیدونم ممکنه سوالم خیلی مبتدی باشه. ولی بازم ممنون میشم پاسخ بدین و بگین اینا کجا کاربرد داره.
البته خودمم الان شروع کردم به خوندن ساختمان داده . شاید سر در بیارم.
بنده تو برنامه نویسی زیاد با آرایه (داینامیک و ساده) کار کردم و میدونم چیه ولی در مورد موارد زیر
صف (Queue)
پشته (Stack)
لیست پیوندی (Linked list)
چیزی نشنیدم و نمیدونم.
می خواستم ببینم اینا هم مثل ارایه تو برنامه نویسی وجود داره و کاربرد داره یا فقط میشه اون ها رو تو برنامه نویسی برای اموزش شبیه سازی کرد؟
بنده رشتم کامپیوتر نیست .نمیدونم ممکنه سوالم خیلی مبتدی باشه. ولی بازم ممنون میشم پاسخ بدین و بگین اینا کجا کاربرد داره.
البته خودمم الان شروع کردم به خوندن ساختمان داده . شاید سر در بیارم.
۰
ارسال: #۲

RE: موارد صف پشته و لیست پیوندی و.. در برنامه نویسی هم کاربرد داره؟
در مبحث پیاده سازی بله عمدتا تمام زبان ها کتابخونه هایی دارن که این ساختمان داده ها رو پیاده سازی کردن و کدهای نوشته شده زیادی هم به هر زبانی که بخواین در اینترنت موجوده...خودتون هم میتونید برای یادگیری پیاده سازی داشته باشید...
و اما کاربرد که فراوانه... مثلا یه کاربرد پشته و صف تو الگوریتم های هست که روی درخت ها اعمال میشه مثه DFS یا BFS و...
کلا هر چی تو ساختمان داده هست تو برنامه نویسی کاربرد داره فراوون....
موفق باشید...
و اما کاربرد که فراوانه... مثلا یه کاربرد پشته و صف تو الگوریتم های هست که روی درخت ها اعمال میشه مثه DFS یا BFS و...
کلا هر چی تو ساختمان داده هست تو برنامه نویسی کاربرد داره فراوون....
موفق باشید...
۰
ارسال: #۳

به نظرم واسه برنامه نویسی یادگیری کلی مفاهیمش خوب هست که یه دید کلی پیدا کنیم و فقط بدونیم چطور پیاده سازی شدن، بیشتر از این نه.
۰
ارسال: #۴

این طور که من از خوندن ساختمان داده متوجه شدم. صف و پشته رو معمولا با همون ارایه معمولی می سازند و درخت و لیست پیوندی رو هم معمولا با استفاده از کلاس و شیءگرایی میشه ساخت .درست فهمیدم؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close