(۰۱ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۲۱ ب.ظ)ammar57 نوشته شده توسط: سلام.یعنی واقعا تا حالا کسی سوال منو ندیده.پس ما کی میخوایم به همدیگه کمک کنیم.کی میخوایم یاد بگیر زکات علممون نشر اونه.گفتن چهارتا اسم کتاب که سخت نیست. از کسی کمک خواستن اشتباهه.باید میدونستم همه دنبال رقیب تراشیدن هستن.یاعلی
با سلام.
برای اندیشه های سیاسی غرب و اسلام من کتاب ماهانو خریده بودم..
برای تاریخ ایران.بنده کتاب ماهان.+ایران بین ۲ انقلاب ابراهامیان+کتاب ۱۰۰۰ نکته ۱۰۰۰سوال. این اخری مهمه حتما بگیر..چند تا کتاب دیگه. هم هست که تو اینترنت بگردی پیدا میکنی.یه نکته هم هست که.این مبحث مربوط به ایران از دوره مشروطه تا به امروزه نه تا انقلاب۵۷
برای تئوری مدیریت. بنده کتاب تئوری مدیریت دکتر جلیلیان رو خوندم.ومبانی مدیریت رابینز. ولی در کل سوالاتش خیلی سخت و مفهومیه..درکل اگر میخوای بخونه سعی کن مفهومی بخونی کتاب های دکتر مقیمی و نوروزی والوانی هم هست که باید بری تحقیق کنی ببینی کدومش بیشتر منبع ترهxd
زبان...برای زبان.کتاب زیر ذربین برای لغات خوبه. برای زبان تخصصی. زبان تخصصی مدیریت دکتر محمد رضا ناصر زاده و دکتر یاشار دهشتی.اگه دستور زبان بلد نیستی رو قواعد کار نکن.کلا ۵ سوال از قواعد میاد...البته از ۳تا متنی که تو امتحان اومده بود یکیش مربوط به مدیریت بحران بود دوتاش مربوط به سازمان های جاسوسی امریکا..
بنده ریاضی و تحقیق در عملیات رو سفید دادم..و رتبه کشوریم زیر ۳۰ بود..ولی دریغ از یه زنگ.بقیه درس ها رو هم ۳۰ درصد زده بودم..شما حساب کن طرف رتبه اش ۱۰۰۰ بوده بهش زنگ زدن...متاسفانه اینجا هم عدالتی نیست...