(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۳ ب.ظ)@zzzzzz نوشته شده توسط: (12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۴۷ ب.ظ)Dsx نوشته شده توسط: (12 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۵:۲۲ ب.ظ)@zzzzzz نوشته شده توسط: سلام دوستان ار بچه های علوم کامپیوتر کسی هست ؟ سوال ۱۰۵ و ۱۰۹ رو اگه گسی می تونه بررسی کنه به نظر کلید طراح اشتباه باشه تو سوال ۱۰۵ که دو تا متغیر ازاد داریم که زده ۱ متغیر آزاد و گزینه ۴ تو سوال ۱۰۹ هم دو تا متغیر داریم مگه میشه جدول درستی ۱۶ تا T داشته باشه؟
به نظر من سوال ۱۰۵ همان یک متغییر آزاد را دارد (همان z)
ولی سوال ۱۰۹ قطعا گزینه دوجواب است و کلید اشتباهه.
یه اشکال دیگه که من با کلید داشتم سوال ۱۰۲بود. اونم اینکه فکر میکنم هر سه ادعا در مورد اصل استقرا در نظریه مجموعه ها غلط است اما کلید میگه که یکی از جملات درست است .
تو سال های قبل از این سوالا می دادن ولی بحث اینجاست z تو دو تا فرمول طاهر شده درسته یه متعیره ولی ۲ بار حساب میشه پارسال که این طوری حساب میشد ولی ۱۰۹ دیگه واقعا اشتباه چون ۲ تا متغیره
ولی به نظردوستان علوم کامپیوتر کنکور آسون نبود؟به نظر من که خیلی آسون بود فک کنم میانگین درصادا زیاد میاد بالا با این درصدا ما حدودای ۲۰۰ میاریم
چیزی که هست اینه که اگه بگه تعداد مورد های آزاد متغیر ها چند تاست میشد دو مورد میشه
چون z دو جا آزاد بوده است .
ولی حالا که میگه تعداد متغییر های آزاد چند تاست ، خب فقط یک zرو داریم و نمیشه zرو دو تا متغییر حساب کنیم