(۱۸ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (16 آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۵۷ ب.ظ)mrezat نوشته شده توسط: سلام به همگی
یه سورس میخوام برای تست زدن درس ساختمان گسسته ! آیا نارنجی پوران خوبه ؟؟ یا اصلا نارنجی پوران گسسته داریم ؟
کتاب آبی پوران رو تموم کردم و میخوام تا کنکور هفته ای ۳۰ ۴۰ تا تست بزنم که تثبیت بشه
درمورد فصل ۱ معماری کامپیوتر هم اگه کسی درسنامه ای بهتر از آبی پوران داره، لطفا بگه ! درسنامه فصل ۱ رو اصلا نفهمیدم ! اما خب فصل ۲ش خیلی آسون بود ... همه هم میگن فصل ۱ش خیلی سخته ... !
این اولین پست من تو مانشت هستش و امیدوارم که هممون تو کنکور امسال رتبه ای که دوست داریم بیاریم ۳>
سلام...
من خودمم تقریبا بیشتر تست های گسسته پوران پژوهش آبی رو زدم...میگن کتاب نارنجی پوران هم خوبه و فقط تست و سوال تالیفی هست...(کلن زیاد روی گسسته حساب باز نکن به نظرم)....ولی راجع به معماری و فصل اولش اینکه تقریبا بهترین کتاب همون پوران پژوهش دکتر یوسفی هست ولی در کنارش کتاب مدرسان شریف رو بخون خوب توضیح داده اون دو فصل اول رو..توضیحاتش کامل هست...فیلم های ساختار کامپیوتر دکتر موحدین از دانشگاه شریف (فقط ۶ جلسه اولش، بقیش میشه دستورات و عملکرد پردازنده MIPS و غیره) رو هم ببین( از توی سایت مکتب خونه میتونی دانلود کنی)..خیلی ایشون خوب درس دادن...یخورده سنگین هست جو کلاسش ولی خوب بود واقعا...تست زیاد بزن ازون فصل اول...چندبار تست ها رو بزن....اون بخش اعداد شناور و اینا سخت و بدقلق هستن...
موفق باشی...
مرسی از راهنماییت حسین جان؛ اما چون ریاضیم خوبه، روی گسسته و درسای ریاضی طوری حساب باز کردم، تا الان که تست های آبی پوران رو زدم، یه تیپ سوالا هست که تو هرفصل داره تکرار میشه اما به شکلای مختلف ! از اونجایی که گسسته ۵ تا تست بیشتر نداره، نمیخوام همه وقتمو بذارم براش ! نارنجی شو میگیرم و تست میزنم هفته ای ۳۰ تا یا شایدم ۴۰
درمورد معماری هم، میخوام فیلمای دکتر یوسفی رو بگیرم، پک کامل فیلمای دکتر یوسفی رو میخوام بگیرم ! اما تو گسسته فقط فیلم نکته و تست ! فیلمای آموزشی رو که همه تعریف کردن ازش و میدونم خوب هستن و اثبات شدن
اما برای نکته و تست، کسی این فیلما رو گرفته ؟ مثل فیلمای آموزشی خوب هستن ؟؟؟
راستی تو مکتب خونه اون فیلمایی که گفتی رو پیدا نکردم، اگه لینکشو داری، برام بفرستی ممنون میشم ۳>