(۲۶ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۲۸ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: ریاضی و آمار - مخصوصاً آمار - به شدت مورد نیازتون هست.
در ضمن برنامه نویسی رو با الگوریتم نویسی اشتباه نگیرید. دانشگاه بیش از اونکه یه برنامه نویس بخواد یه الگوریتم نویس میخواد، مثلا واسه یه شبیه سازی کل دستوراتی که مینویسید شاید چند تا if و for باشه. البته syntax اون زبان رو هم نیازه، که با دونستن یه زبان در حد ابتدایی خیلی راحت میشه برنامه رو نوشت مشـــروط بر اینکه الگوریتم نویسی رو خوب بدونید. یعنی بتونید الگوریتمتون رو بیرون بدید، که نیازمند دانش ریاضی خوب میباشد که از اونجایی که میگید ریاضیتون ضعیف هست پس الگوریتم نویس خوبی نیستید، پس روی اون کار کنید. کلا مباحثی هم که تو ارشد میخونید قرار نیست همونهایی باشه که واقعا توی محیط کار بدردتون بخوره. ممکن هست از بعضیاش اینقدر زده بشید که حتی از خوندنش منصرف بشید.
در کل تموم دانشجوهای هوش و شبکه و امنیت در وهله اول به شدت آمارتون رو تقویت کنید، به شدت. در وهله دوم هم ریاضیات رو بدونید.
کلا مقالات این گرایشها نیز آمار محور هست و ندونستنش خیلی مشکل براتون ایجاد خواهد کرد.
مرسی
تنها هدفم از ارشد خوندن انجام کار علمی و استفاده از علمی هست که بدست میارم وگرنه یک درصد هم سمت ارشد نمیرم
من خیلی علاقه دارم در زمینه ی ماشین های هوشمند و پردازش تصویر کار کنم و کاربردی بودن دروس خیلی خیلی برام مهمه و اصلا مدرک برام ارزشی نداره .
حالا اینکه میگید مباحثی که میخونیم قرار نیست همونایی که تو محیط کار هست باشه توی لیسانس هم همینطور بود . حتی من از پایگاه داده هم زده شدم فقط داشتن جبر میگفتن و بشدت دروس بی کاربرد تدریس میشد خود استاد هم نمیفهمید داره چی میگه .
نظریه زبانها که به خود استاد میگفتم اینا به چه کاری میاد میگفت نمیدونم تو کامپایلر استفاده میشه ولی اصلا اطلاعاتی نداشت با اینکه دکترا میخوند .
واقعا ارشدم همین وضعیته ؟
من به این امید میخوام بخونم که علمی که بدست میارم به نتیجه و عمل ختم بشه نه اینکه یه چیزی بخونم یه مدرکی بگیرم و بیام بیرون نفهمم چی بود و نه به درد دنیام بخوره نه آخرت .
در ضمن نه میشه گفت کسایی که ریاضی خوب بلدن الگوریتم نویس خوبین و نه کسایی که بلد نیستن الگوریتم نویس خوبی نیستن چون اطرافم همه جور ادمی دیدم .
من ذهنم برای نوشتن الگوریتم خوبه و خوب میتونم تجزیه تحلیل کنم و راه حل بدم ولی ریاضیات را از روی بی علاقگی نمیخونم چون نمیفهمم کاربردش چیه و حس میکنم وقتم داره تلف میشه و خوب ریاضی نیاز به تمرین خیلی زیاد و حل نمونه سوال داره که اونم من حوصله ندارم .
البته الان که کاربردشو فهمیدم تصمیم دارم توی این زمینه هم قوی بشم .
از روز اولی که وارد دانشگاه شدم فقط هدفم یادگیری و استفاده عملی از دانشم بوده و دنبال کار علمی بودم ولی خب کاری که دوست داشتمو نتونستم بکنم و یکم محیط و اساتید بی انگیزم کردن .
در کل یا ارشد نمیخونم یا اگر بخونم میخوام بهترین باشم و تمام انرژیمو بزارم دروس را خیلی عالی یاد بگیرم چون خیلی دوست دارم یک شرکت در زمینه ی هوش مصنوعی تاسیس کنم و در زمینه ی داده کاوی و یادگیری ماشین و پردازش تصویر فعالیت داشته باشم .
همیشه رویام بوده ...