(۲۲ خرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۳۰ ب.ظ)alilash نوشته شده توسط: به نظر من امسال با توجه به نحوه پذیرش در شبکه افراد زیادی از همون موقع اعلام تصمیم سازمان سنجش شانس خودشون رو تو آیتی بیشتر دیدن و واسه اون خوندن . فکر میکنم امسال رتبه های قبولی آیتی هم پایین تر باشه از پارسال .دلیل دومی هم که میتونه مهم باشه پارسال خیلی از افراد کامپیوتری به دلیل گرایش شبکه و امنیت آیتی هم کنکور میدادن و چون تقریبا ۸۰ درصد درسا اونام کنکور داده بودن رتبه ها خوبی میاوردن ولی امسال با توجه به وجود این ظرفیت شبکه و امنیت تو خود آزمون کامپیوتر خیلی از اونا که واسه شبکه و امنیت اومده بودن اینور هم امتحان داده بودن پارسال دیگه امسال نیومدن و سیاهی لشکر کم شده . بنابراین احتمال کم شدن زیاد همپوشانی خیلی هست .
شبکه هم که دیگه هیچیییییی خدا صبرشون بده
حرف شما کاملا درسته ولی اینم باید در نظر گرفت:
کم شدن ۵۰ درصدی درصدای مدیریت باعث شده درصدای مشترک و تخصصی و زبان خیلی موثر بشه و کسانی که حتی قصد ایتی هم نداشتن بتونن رتبه ی خوبی بگیرن تو ایتی.... مثلا کسی که واسه شبکه خونده و خوب شده ولی مدیریت رو صفر زده ، به دلیل پایین اومدندرصدای مدیریت، تاثیر صفر زدنش خیلی کمتر شده و به تبعش رتبه ی آیتیش هم خوب شده ولی بر عکسش نیس! ینی لزوما کسی که ایتیش خوب شده شبکش خوب نشده (مث خود من).
یه چیزی دیگه هم که هست اینه که امسال به دلیل این که تقریبا تمام درس هایی که تو ایتی بودن، تو کامپیوترم اضافی شدن(مث شبکه و هوش) و این باعث میشه کسی که برا کامپیوتر خونده بتونه درسای ایتی رو هم بزنه....ولی بر عکسش نیست! این خودش میتونه خیلی خیلی هم پوشانی زیادی تو آیتی ایجاد کنه.
واسه همین امسال هرررررر اتفاقی ممکنه بیفته!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk