۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۷۵ آیتی ۹۵
بچه ها این سوال مربوط به چه فصلی از رابینزه؟!
هدف در طی مرحله ی رسمی سازی حیات سازمانی چیست؟ "تولید کارا"
هدف در طی مرحله ی رسمی سازی حیات سازمانی چیست؟ "تولید کارا"
۰
ارسال: #۲

RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵
۰
ارسال: #۳

ابعاد هوش هیجانی صفحه ۳۵۲////
اون تولید کارا رو من بار اول که داشتم مدیریت میخوندم دیدمش الان دوباره که خوندم اصا پیداش نکردم
اون تولید کارا رو من بار اول که داشتم مدیریت میخوندم دیدمش الان دوباره که خوندم اصا پیداش نکردم
۰
ارسال: #۴

من تورق سریع میکنم دوباره یادآوری کنید بهم حتما دیدم اطلاع میدم اینجا
۰
ارسال: #۵

صفحه ۳۵۳ ویژگی رهبران کاریزماتیکه نه ابعاد هوش هیجانی
تو اینترنت سرچ کردم اینا بود
تو اینترنت سرچ کردم اینا بود
۰
۰
ارسال: #۸

(۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۴۱ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: واقعا؟
میشه لطف کنید عکسشو بذارید خیلی ممنون میشم
فردا عکس میگیرم لینکشو میذارم...همینطوری عکسام حجمش بالاست نمیاد
(۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۳۲ ب.ظ)Mohammad.1993 نوشته شده توسط: من تورق سریع میکنم دوباره یادآوری کنید بهم حتما دیدم اطلاع میدم اینجا
اگه میشه ساعت گوشیتونو بذارید ۵ ساعت یه بار یادآوری کنه من دیگه هی نخوام بگم
ارسال: #۹

۰
ارسال: #۱۰

اگه یکی از بچه ها که مدیریت خلیلی فر رو داره بذاره جواب ارشد ۹۵ رو خیلی خوب میشه
کاش
بچه ها درست میگید
شاید ترنم ویرایش جدید رابنیز رو داره و دوست دیگمون ویرایش قدیم
شایدم بر عکس
آخه ویرایش ها صفحاتش فرق داره
صفحه ۳۵۲ من ویژگی رهبران کاریزماتیکه
کاش
بچه ها درست میگید
شایدم بر عکس
ارسال: #۱۱

راست میگید . این ابعاد هوش هیجانی خیلی شبیه پنج ویژگی بزرگ شخصیتیه همون صداقت نسبت به تجارب و برون گرایی و توافق پذیری و وظیفه شناسی و دوام عاطفی. ولی اون نیست
ارسال: #۱۲

(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۴۱ ق.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: راست میگید . این ابعاد هوش هیجانی خیلی شبیه پنج ویژگی بزرگ شخصیتیه همون صداقت نسبت به تجارب و برون گرایی و توافق پذیری و وظیفه شناسی و دوام عاطفی. ولی اون نیست
تو همون فصله اتفاقا . کتاب من فصل ۸/
عکس جلدشم گلوله های رنگی رنگیه
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴ ق.ظ)Mohammad.1993 نوشته شده توسط: اگه یکی از بچه ها که مدیریت خلیلی فر رو داره بذاره جواب ارشد ۹۵ رو خیلی خوب میشه
کاش
بچه ها درست میگید
شایدم بر عکس
نمیدونم اینا که هفته دیگه میخوان کنکور بدن کجان یعنی اوکی اوکین؟
۰
۰
۰
ارسال: #۱۵

دستتون درد نکنه ایشالا خداوند به حافظتون قدرت بی نهایت بده
۰
۰
۰
ارسال: #۱۸

سلام
اگه منظورتون از کتاب رابنیز "مبانی مدیریت" باشه، قبلا چند بار این کتاب رو خوندم و یادم نمیاد مبحثی تحت این عنوان به صورت کامل توش مطرح شده باشه، البته فکر میکنم اشاراتی شده باشه، اما تو کتاب دیگهای از رابینز با نام "تئوری سازمان" به صورت کامل تشریح شده که احتمالا منبع طرح این سوال، همین کتاب هست.
ما کلا چند تا دیدگاه برای بررسی سازمانها داریم که سه نمونه اون دیدگاه زیستی (نگاه زیستیمحیطی به سازمان)، دیدگاه سیستمی (اجزاء به هم پیوسته با رویکردهای باز و بسته) و نهایتا دیدگاه چرخه حیات هست، منظور این سوال هم دیدگاه سومه. دیدگاه چرخه حیات میگه همه سازمانها از زمان شروع تا پایان یه پروسه تکاملی توام با تغییرات رو طی میکنن که شامل پنج مرحله هست و این بحث کارایی در تولید هم مربوط به مرحله سوم (تثبیت و کنترل / رسمیسازی / رشد) این فرآیند هست.
مرحله اول - کارآفرینی: پیدایش اولیه سازمان / ابهام در اهداف / خلاقیت بالا
مرحله دوم - شکلگیری: روشن بودن رسالت سازمان / تداوم خلاقیت مرحله قبل / ارتباطات و ساختار همچنان غیر رسمی / تعهد بالای اعضاء و وقت گذاشتن روی فعالیتها
مرحله سوم - تثبیت و کنترل / رسمیسازی / رشد: تثبیت و رسمی شدن ساختار / مشخص شدن نقشها به صورت کامل / تحمیل قوانین و رویهها / عدم تاکید بر نوآوری و در عوض آن تاکید روی ثبات و کارایی / قرارگیری تصمیمگیرندگان در پستهای اجرایی سازمانی و تشکیل شدن زنجیره فرماندهی / تصمیمگیری محافظهکارانه
مرحله چهارم - پیچیدگی ساختار / بلوغ: تنوع محصولات و خدمات / جستجوی فرصتهای رشد جدید / تصمیمگیری غیرمتمرکز
مرحله پنجم - افول: در جستجوی یافتن مشتری برای کالاها و خدمات منسوخ شده! / جابجایی و افزایش کارمندان واحد فروش / جایگزینی رهبران جدید جهت جلوگیری از افول / افزایش تعارض
اگه منظورتون از کتاب رابنیز "مبانی مدیریت" باشه، قبلا چند بار این کتاب رو خوندم و یادم نمیاد مبحثی تحت این عنوان به صورت کامل توش مطرح شده باشه، البته فکر میکنم اشاراتی شده باشه، اما تو کتاب دیگهای از رابینز با نام "تئوری سازمان" به صورت کامل تشریح شده که احتمالا منبع طرح این سوال، همین کتاب هست.
ما کلا چند تا دیدگاه برای بررسی سازمانها داریم که سه نمونه اون دیدگاه زیستی (نگاه زیستیمحیطی به سازمان)، دیدگاه سیستمی (اجزاء به هم پیوسته با رویکردهای باز و بسته) و نهایتا دیدگاه چرخه حیات هست، منظور این سوال هم دیدگاه سومه. دیدگاه چرخه حیات میگه همه سازمانها از زمان شروع تا پایان یه پروسه تکاملی توام با تغییرات رو طی میکنن که شامل پنج مرحله هست و این بحث کارایی در تولید هم مربوط به مرحله سوم (تثبیت و کنترل / رسمیسازی / رشد) این فرآیند هست.
مرحله اول - کارآفرینی: پیدایش اولیه سازمان / ابهام در اهداف / خلاقیت بالا
مرحله دوم - شکلگیری: روشن بودن رسالت سازمان / تداوم خلاقیت مرحله قبل / ارتباطات و ساختار همچنان غیر رسمی / تعهد بالای اعضاء و وقت گذاشتن روی فعالیتها
مرحله سوم - تثبیت و کنترل / رسمیسازی / رشد: تثبیت و رسمی شدن ساختار / مشخص شدن نقشها به صورت کامل / تحمیل قوانین و رویهها / عدم تاکید بر نوآوری و در عوض آن تاکید روی ثبات و کارایی / قرارگیری تصمیمگیرندگان در پستهای اجرایی سازمانی و تشکیل شدن زنجیره فرماندهی / تصمیمگیری محافظهکارانه
مرحله چهارم - پیچیدگی ساختار / بلوغ: تنوع محصولات و خدمات / جستجوی فرصتهای رشد جدید / تصمیمگیری غیرمتمرکز
مرحله پنجم - افول: در جستجوی یافتن مشتری برای کالاها و خدمات منسوخ شده! / جابجایی و افزایش کارمندان واحد فروش / جایگزینی رهبران جدید جهت جلوگیری از افول / افزایش تعارض
۰
ارسال: #۱۹

یافتم
رابینز صفحه ۲۹۶ و ۲۹۷
فقط امیدوارم از تئوری سازمان سوال ندن طراحان
چون من فقط رابینز خوندم اونم مبانی مدیریت
توکل بخدا
کاربر Milestone
تقدیم به شما
رابینز صفحه ۲۹۶ و ۲۹۷
فقط امیدوارم از تئوری سازمان سوال ندن طراحان
چون من فقط رابینز خوندم اونم مبانی مدیریت
توکل بخدا
کاربر Milestone
تقدیم به شما
ارسال: #۲۰

۰
۰
ارسال: #۲۲

یا خدا چرا کتاب من هیچ کدوم از اینا رو نداره
تنها دلخوشیمون مدیریت بود که اونم...
تنها دلخوشیمون مدیریت بود که اونم...
۰
ارسال: #۲۴

مراحل توسعه ی تیم :
شکل گیری
درگیری
همبستگی
تکامل
فروپاشی
فصل ۱۱ شناخت تیم های کاری
شکل گیری
درگیری
همبستگی
تکامل
فروپاشی
فصل ۱۱ شناخت تیم های کاری
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close