سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - *tarannom* - 28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۵۳ ب.ظ
بچه ها این سوال مربوط به چه فصلی از رابینزه؟! هدف در طی مرحله ی رسمی سازی حیات سازمانی چیست؟ "تولید کارا" |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Hopegod - 28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۵۳ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: بچه ها این سوال مربوط به چه فصلی از رابینزه؟! منم گشتم پیدا نکردم اصلا رسمی سازی حیات سازمانی نداره ابعاد هوش هیجانی هم تو کتاب نبوده |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - *tarannom* - 28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۲۲ ب.ظ
ابعاد هوش هیجانی صفحه ۳۵۲//// اون تولید کارا رو من بار اول که داشتم مدیریت میخوندم دیدمش الان دوباره که خوندم اصا پیداش نکردم |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Happiness.72 - 28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۳۲ ب.ظ
من تورق سریع میکنم دوباره یادآوری کنید بهم حتما دیدم اطلاع میدم اینجا |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Hopegod - 28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۳۶ ب.ظ
صفحه ۳۵۳ ویژگی رهبران کاریزماتیکه نه ابعاد هوش هیجانی [attachment=21629] تو اینترنت سرچ کردم اینا بود [attachment=21630] |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - *tarannom* - 28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۴۰ ب.ظ
نه والا کتاب من صفحه ۳۵۲ ،۵ بعد هوش هیجانیه |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Hopegod - 28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۴۱ ب.ظ
واقعا؟ میشه لطف کنید عکسشو بذارید خیلی ممنون میشم |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - *tarannom* - 28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۴۱ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: واقعا؟ فردا عکس میگیرم لینکشو میذارم...همینطوری عکسام حجمش بالاست نمیاد (۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۳۲ ب.ظ)Mohammad.1993 نوشته شده توسط: من تورق سریع میکنم دوباره یادآوری کنید بهم حتما دیدم اطلاع میدم اینجا اگه میشه ساعت گوشیتونو بذارید ۵ ساعت یه بار یادآوری کنه من دیگه هی نخوام بگم |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Hopegod - 28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۵۵ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:خیلی ممنونم ازتون(28 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۴۱ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: واقعا؟ |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Happiness.72 - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴ ق.ظ
اگه یکی از بچه ها که مدیریت خلیلی فر رو داره بذاره جواب ارشد ۹۵ رو خیلی خوب میشه کاش بچه ها درست میگید شاید ترنم ویرایش جدید رابنیز رو داره و دوست دیگمون ویرایش قدیم شایدم بر عکس آخه ویرایش ها صفحاتش فرق داره صفحه ۳۵۲ من ویژگی رهبران کاریزماتیکه |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Hopegod - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۴۱ ق.ظ
راست میگید . این ابعاد هوش هیجانی خیلی شبیه پنج ویژگی بزرگ شخصیتیه همون صداقت نسبت به تجارب و برون گرایی و توافق پذیری و وظیفه شناسی و دوام عاطفی. ولی اون نیست |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۴۱ ق.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: راست میگید . این ابعاد هوش هیجانی خیلی شبیه پنج ویژگی بزرگ شخصیتیه همون صداقت نسبت به تجارب و برون گرایی و توافق پذیری و وظیفه شناسی و دوام عاطفی. ولی اون نیست تو همون فصله اتفاقا . کتاب من فصل ۸/ عکس جلدشم گلوله های رنگی رنگیه (۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۱۴ ق.ظ)Mohammad.1993 نوشته شده توسط: اگه یکی از بچه ها که مدیریت خلیلی فر رو داره بذاره جواب ارشد ۹۵ رو خیلی خوب میشه نمیدونم اینا که هفته دیگه میخوان کنکور بدن کجان یعنی اوکی اوکین؟ |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - *tarannom* - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۰۱ ق.ظ
۵ بعد هوش هیجانی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Happiness.72 - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۴۳ ق.ظ
بی نهایت ممنون ان شا الله اینو ۱۰۰ بزنیم |
RE: سوال ۷۵ آیتی ۹۵ - Hopegod - 29 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۴۴ ق.ظ
دستتون درد نکنه ایشالا خداوند به حافظتون قدرت بی نهایت بده |