(۲۱ اسفند ۱۳۹۵ ۱۰:۰۷ ق.ظ)esi2 نوشته شده توسط: مهم اینکه من تلاش کنم تا فردا روز حسرت نخورم چرا تلاش نکردم
این عقیده من هم هست دوست عزیز
بعضی ها عقده ی ارشد و دکتری دارن بخاطر چشم تو هم چشمی
بعضی رو می بینم سه سال پشت ارشد موندن واقعا چرا ؟ چشونه ؟ برادر خودم لیسانس بود و وکالت رو از پایه یاد گرفت و کارآموزی کرد و موفقیت های زیادی کسب کرد. من امسال ارشد میدم ۹ ماه هم خوندم واسش هر چی شد شد نشدم دیگه نمی مونم برای سال بعد . در عوض می شینم زبانم رو بیش از پیش تقویت میکنم تا مدرس خوبی باشم با وجود اینکه از ۲۰۰۳ کلاس زبان رفتم و برنامه نویسی و مهارت های نرم افزاریم رو تقویت میکنم
من عاشق کامپیوترم عاشق کنکور و تست نیستم با وجود اینکه تو آزمون سراسری کاردانی و کارشناسی رتبه دو رقمی کشوری آوردم ولی تلاشم رو قدر خودم کردم و تو این مدت با عشق درس خوندم نه واسه خود کنکور چونکه این تست و درس ها به کامپیوتر مربوط میشد همون جعبه جادویی که وقتی پدرم سال ۸۲ خرید واسم خیلی ذوق کردم
ختم کلام اینکه همه چی کنکور و شریف و رتبه و ... اینا نیست
گاهی اوقات اینقدر درگیر این عناوین و القاب میشیم که یادمون میره زنده هستیم و باید زندگی کنیم و تن سالم داریم و قدرشو نمی دونیم
خودمو میگم شماها که تاج سرید و گل
دیشب یه جمله ای از حاج اسمعیل دولابی شنیدم با این مضمون که اگه میخواید گره از کارتون باز شه اول واسه مردم دعا کنید واسه دوستاتون
قبل از این می خواستم دعا کنم که خدا کمک کن ۹ ماه زحمت کشیدم جوابمو بده و یه دانشگاه خوب قبول شم بعدش گفتم خدایا دعا کن هم سن و سالام که مثل خودم جوون هستن و گیر و گرفتاری دارن گره از کارشون باز شه و موفق شن بعدشم هر چی صلاح خودته و هر چی که خودت راضی هستی.
ببخشید ارسال نامرتبت با موضوع داشتم . حس کردم واسه بعضی دوستان دکتری که ناراحت بودن لازم باشه
با آرزوی موفقیت برای بچه های دکتری
برای ما ارشدی ها هم دعا کنید