(۲۱ بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۵۶ ب.ظ)roodantnt نوشته شده توسط: با ارزوی موفقیت همتون شروع میکنم
الان زمان بسیار کمی دارین پس درست و منطقی عمل کردن بهتر از استرس داشتنه پس بیان واقع بینانه به موضوع نگاه کنیم
۰) گرایش ===== اصلا نگفتین چه گرایشی هستین که بچه ها منابع رو براتون لیست کنن
۱) زمان کمه ===== بیشتر زمان بزار برا درس خوندن ( بیشتر از حد توان معمولی خودت ، پر فشار )
۲) چند سالی از کتابا دور بودی ===== بیشتر به کتاب هات نزدیک شو
۳) برای شروع ===== از کتاب هایی که توشون قوی هستی شروع کن تا روحیه بیشتری بگیری برای ادامه کار
۴) زمان ===== هیچ وقت برای رسیدن به موفقیت دیر نیست پس شروع کن و امیدوار باش
۵) کلاس ===== واسه کلاس رفتن فقط نهایتا ۳ درس رو انتخاب کن اونم با بهترین استادا اگه هست البته چون زیادی کلاس زفتن از اون طرف زمان رو از دست میدی و نمیتونی بیشتر رو درسا وقت بزاری
۶) نتیجه و تلاش===== یادتون باشه کار ما تلاش کردنه و نتیجه دست خدا پس بهتره ما کار خودمون رو به بهترین نحو انجام بدیم و باقی رو بسپریم به خودش
تلاش و موفقیت رابطه خوبی با هم دارن نگرانشون نباش
تشکر بابت زمانی که گذاشتید.. مرسی از حرفای امیدبخش تون.. تلاشم رو شزوع کردم و انشاالله حداکثر تواناییم رو براش میذارم امیدوارم که نتیجه بگیرم..
گرایشم مهندسی نرم افزار ، اگه منابع معرفی کنید که عالیه البته من خیلی از منابع رو تهیه کردم با توجه به تحقیقاتی که تو همین سایت انجام دادم منابعی که دارم :
گسسته ، معماری ، ساختمان داده ، الگوریتم و مدارمنطقی از پوران
سیستم حقیقت ، هوش راهیان ، آمار پارسه
ریاضی مهندسی ونظریه هنوز کتابی نخریدم و نمیدونم این دوتا و بخونم یانه و محاسبات هم کتاب کامل و خوبی پیدا نکردم اما قصد خوندنش رو دارم چون میدونم حجمش کمه و میشه خوند زبان هم چون تاحدودی خوبم فکر میکنم هرروز واسش وقت بذارم راه می افتم
دوستان واسه زبان و محاسبات کتاب معرفی کنید و هم چنین برای ریاضی مهندسی و نظریه که بخونم یا نه و هم اینکه چه کتابی ؟ البته اول درسای دیگه م شروع میکنم و اگه برسم اینارو میخونم
بعضی منابع رو هم ندارم مثل ریاضی مهندسی نظریه محاسبات (واسه این هیچ کتاب کاملی پیدا نکردم)، شبکه،
اگه قرار باشه درسایی رو حذف کنم بگید چه درسایی باشن؟ آمار رو بخونم ؟ چه فصلاییش مهم تره
کلاس که فکر میکنم فرصت ندارم اما وویس ها و فیلم هایی که واسه یکسری درسا تو همین سایت گذاشته شده استفاده میکنم از طرفی با وویس که پیش میرم خیلی کند پیش میرم ولی درعوض کامل متوجه میشم و اگه بخوام خودم بخونم مطمئنا با کیفیت کلاس پیش نمیرم
دوستانی که نیمه راه هستید و مدتیه که شروع کردید لطفا بگید واسه هر درس ، وویس و جزوه های کدوم اساتید رو پیشنهاد میدید؟
ممنون از همه دوستانی که نظر گذاشتن انشاالله همگی تون موفق باشید