۰
subtitle
ارسال: #۱

چرا راه حل عادیه فوریه جواب نمیده؟؟؟
من هر چی حساب کردم bn=0 میشه چرا اینطوریه؟
کسی می دونه چطوری اینو حل کردن؟
۰
ارسال: #۲

RE: چرا راه حل عادیه فوریه جواب نمیده؟؟؟
ببینید راه حلتون درسته فقط باید به این نکته توجه کنید در حلی که نوشتین اگه n=1 باشه مقدار انتگرالتون تعریف نشده است چون در مخرج n-1 ,1+n داریم پس بزای n های مخالف ۱ حلتون درسته و جواب صفره اما برای n =1 باید انتگرال رو به صورت زیر حل کنید
[tex]\frac{1}{\Pi } \int_{0}^{2\Pi}sin^{2}x =\frac{1}{\Pi }(\frac{1}{2}x-\frac{1}{4}sin2x)=1[/tex]
اما در مورد سری فوریه ۲^x می تونم بگم که حلتون غلطه چون بازهی انتگراتون رو بین ۰ تا ۲پی گرفتین در حالیکه تابع در بازه منفی پی و مثبت پی تعریف شده
با یک نگاه ساده میشه فهمید که تابع در بازهی مشخص شده زوجه که ۰=bn باید باشه بقیه رو هم انتگرال بگیرین اگه باز مشکلی بود بگین تا حلشو براتون بزارم
[tex]\frac{1}{\Pi } \int_{0}^{2\Pi}sin^{2}x =\frac{1}{\Pi }(\frac{1}{2}x-\frac{1}{4}sin2x)=1[/tex]
اما در مورد سری فوریه ۲^x می تونم بگم که حلتون غلطه چون بازهی انتگراتون رو بین ۰ تا ۲پی گرفتین در حالیکه تابع در بازه منفی پی و مثبت پی تعریف شده
با یک نگاه ساده میشه فهمید که تابع در بازهی مشخص شده زوجه که ۰=bn باید باشه بقیه رو هم انتگرال بگیرین اگه باز مشکلی بود بگین تا حلشو براتون بزارم
ارسال: #۳

(۲۴ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۱ ب.ظ)ahmadnouri نوشته شده توسط: ببینید راه حلتون درسته فقط باید به این نکته توجه کنید در حلی که نوشتین اگه n=1 باشه مقدار انتگرالتون تعریف نشده است چون در مخرج n-1 ,1+n داریم پس بزای n های مخالف ۱ حلتون درسته و جواب صفره اما برای n =1 باید انتگرال رو به صورت زیر حل کنید
خیلیییییییییییییییییییییی ممنونم
پس نتیجه می گیریم باید بازه انتگرال دقیقا با بازه داده شده یکی باشه مگر از شیوه های زوج یا فردی بریم
چه اشتباه تابلویی داشتم!!!
۰
ارسال: #۴

(۱۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: من هر چی حساب کردم bn=0 میشه چرا اینطوریه؟اگه منظورتون bn تابع xsinx هست که بدون محاسبه هم میشه صفر رو به دست آورد.
چون تابع x تو بازه تعریف شده یه تابع فرد هست و تابع sinx هم در این بازه فرده، حاصاضرب این دو تابع یه تابع زوج میشه که bn رو صفر می کنه.
برای به دست آوردن مستقیم جواب شما باید an رو به دست بیارید اگه دقت کنید صورت سوال هم با نوشتن cosnx به همین موضوع اشاره کرده.
۰
ارسال: #۵

چرا از فرمولهای عادی می رم جواب درست نمیشه؟
از طریق فرمولهای زوج می رم درست میشه؟
از طریق فرمولهای زوج می رم درست میشه؟
۰
ارسال: #۶

دوست عزیز bn رو هر جوری حساب کنید صفره اما سوال از ما در واقع an رو خواسته
۰
ارسال: #۷

وایییییییییییییییییییییییییییییی
کلافه شدم
امروز کلا فقط دارم یه سری فوریه رو حساب می کنم و هنوزم جواب نگرفتم.
آخه مگه راه حل عادی سری فروریه نباید واسه توابع زوج و فرد جواب بده؟؟؟؟
واسه من جواب نمی ده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچهها خواهش می کنم کمکم کنید:
مثلا
[tex]f(x)=sinx[/tex]
در بازه [tex]0<x<2\pi[/tex]
مگه نباید سری فوریه اش در این بازه خودش شه؟
حالا شما a0, an رو حساب می کنید درست در میاد و صفره ولی bn هم صفر می شه!!!!
چرا؟؟؟؟
کلافه شدم
امروز کلا فقط دارم یه سری فوریه رو حساب می کنم و هنوزم جواب نگرفتم.
آخه مگه راه حل عادی سری فروریه نباید واسه توابع زوج و فرد جواب بده؟؟؟؟
واسه من جواب نمی ده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچهها خواهش می کنم کمکم کنید:
مثلا
[tex]f(x)=sinx[/tex]
در بازه [tex]0<x<2\pi[/tex]
مگه نباید سری فوریه اش در این بازه خودش شه؟
حالا شما a0, an رو حساب می کنید درست در میاد و صفره ولی bn هم صفر می شه!!!!
چرا؟؟؟؟
۰
ارسال: #۸

پشتکار جان شما اگه انتگرال
[tex]\frac{1}{\Pi}\int_{0}^{2\Pi }sinxsinnxdx=\left\{\begin{matrix} n=1 \rightarrow 1 & \\ n\neq 1 \rightarrow 0& \end{matrix}\right.[/tex]
بگیرین باز میشه sinx
اگه در محاسبه انتگرال مشکلی داشتین بگین تا حلشو براتون بزارم
[tex]\frac{1}{\Pi}\int_{0}^{2\Pi }sinxsinnxdx=\left\{\begin{matrix} n=1 \rightarrow 1 & \\ n\neq 1 \rightarrow 0& \end{matrix}\right.[/tex]
بگیرین باز میشه sinx
۰
ارسال: #۹

ببنید این راه حل منه که با جواب مقایسه کردم اشتباه در اومد
حالا به نظرتون اشتباه من کجاست؟
اینم محاسبه من در ضمیمه
باز شد صفر!!!
اگه امکان داره ضمیمه سومی هم یه نگاهی بیندازید ببینید مشکلش چیه؟
اگه این گره های منو برطرف کنید، ریاضی مهندسی رو به شما مدیونم
حالا به نظرتون اشتباه من کجاست؟
(۲۴ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۰ ق.ظ)ahmadnouri نوشته شده توسط: پشتکار جان شما اگه انتگرال
بگیرین باز میشه sinx
اینم محاسبه من در ضمیمه
باز شد صفر!!!
اگه امکان داره ضمیمه سومی هم یه نگاهی بیندازید ببینید مشکلش چیه؟
اگه این گره های منو برطرف کنید، ریاضی مهندسی رو به شما مدیونم
۰
ارسال: #۱۱

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close