۰
subtitle
ارسال: #۱

راهنمایی درس سیگنال و شبکه
سلام من سال دومیه ک پشت کنکورم و امسال برای گرایش هوش باید درس سیگنال و شبکه رو بخونم و تقریبا ازشون چیزی یادم نمیاد خواهشا منبع معرفی کنید خیلی گیر کردم و واقعا نمیدونم چجوری جمع کنم تو این چند ماه باقی مونده
۱
ارسال: #۲

RE: راهنمایی درس سیگنال و شبکه
برای سیگنال حتما ویدیوهای دکتر بابایی زاده دانشگاه شریف رو نگاه کنید. از مکتبخونه دانلودشون کنین. ۲۵ جلسه است و فوق العاده درس میده
۰
ارسال: #۳

RE: راهنمایی درس سیگنال و شبکه
(۰۶ دى ۱۳۹۵ ۱۲:۰۱ ق.ظ)lilyloopa نوشته شده توسط: سلام من سال دومیه ک پشت کنکورم و امسال برای گرایش هوش باید درس سیگنال و شبکه رو بخونم و تقریبا ازشون چیزی یادم نمیاد خواهشا منبع معرفی کنید خیلی گیر کردم و واقعا نمیدونم چجوری جمع کنم تو این چند ماه باقی موندهبرای شبکه به نظرم بهتر باشه مصاحبهی آیتیهای سال پیش رو بخونید.
سیگنال به نظرم درس راحتی هست و مباحثِ پیشرفتهی ریاضیمهندسی رو طلب نمیکنه. کتاب مرجعِ اپنهایم حدود ۱۰۰۰ صفحه هست که به نظرم میشه در ۲۰۰-۱۰۰ تا اسلایدِ ساده خلاصهش کرد و بقیهش فقط تست زد یا تمرین حل کرد. البته بستگی به پایهی کلیِ درسیتون داره. در این مورد میتونید در تاپیک
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مشورت بخواید.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close