(۲۴ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ ق.ظ)FM.mohandes نوشته شده توسط: سلام دوستان ،
من از پارسال قصد شرکت در ارشد رو داشتم اما هنوز شروع نکردم می دونم که خیلی زمان هدر دادم و از این بابت شدیدا عذاب وجدان دارم و اصلا حالم خوب نیست نمیخوام به هیچ قیمتی ارشد امسال رو از دست بدم چون در اینصورت خیلی برام بد میشه من باید امسال یه دانشگاه دولتی قبول شم بااااید
دلم میخواد سریع شروع کنم اما تردید استرس و اضطراب نمیذاره دارم روانی میشم بس که خودمو سرزنش کردم میتونستم خیلی زودتر شروع کنم و با خیال راحت بخونم ولی گذاشتم دقیقه نود خیلی از این موضوع ناراحتم از طرفی هم فکر میکنم نمیرسم به درست و این فکرا کلافه م میکنه میدونم که همین الانم دارم زمان هدر میدم اما نمیتونم به آرامش برسم تا بتونم شروع کنم خواهش میکنم کمکم کنید به انگیزه نیاز دارم چند سال از درس دور شدم و بیشتر واسه اینه استرس دارم بگید چیکار کنم چطور شروع کنم ؟ بهم آرامش بدید ، و برای انتخاب منابع کمکم کنید تا زمانم بیش از این هدر نره ، ممنون که وقت میذارید منتظرم
برادر من ...
دنبال دارو نباش...
استرس چیزی هست که انکارش فقط حالروحیت رو بدتر میکنه...
باهاش مبارزه نکن...ترس و استرس کنکور رو بپذیر و ازش استفاده مثبت کن.
چون استرس یه عامل هیجان زا هست اگر منفی ازش استفاده کنی دوبله اثر منفی میزاره و همینطور مثبت استفاده کنی مثبت دوبله...
با حوصله بشین درسای *مهم* رو انتخاب کن و بخون....بخووونااااااااااااا
با استرس هم کنار بیا....یهو هوایی نشو ول کن... از استرس برا اهرم فشار روی سر به هوایی و بی توجهی استفاده کن
تجربه کردم که میگم ها....
فاتحه کنکور رو بخون بره همینطوری
(کاری که شخصا تو امور زندگیم میکنم)