سلام. روز خوش. میخوام یه دوره آموزش پردازش تصویر رو شروع کنم. راستش خیلی وقت اینکه بخوام آموزش بدم ندارم ولی سعی میکنم که دوستان تا جایی که میشه مسیر رو آغاز کنن. برنامم اینه که از همین ابتدا پروژه ای بریم جلو. اگه استقبال بشه خوب انگیزه خواهم گرفت که نه تنها کل مطالب پردازش تصویر بلکه از سایر دروس مرتبط از جمله بینایی ماشین و یادگیری ماشین هم حرف بزنیم و تمرین حل کنیم اما از اون طرف هم امکان داره بعد چند جلسه کلا کنسل کنیم.
روال کار به چه صورته ؟
من یه سری تمرین های کوچیک رو میزارم . نحوه حلش رو هم میگم. شما حل میکنین و برای من میفرستین. اگه مشکلی داشته باشین پیام میدین و جواب میدم تو گروه. ابتدا کار ممکنه تمرینات ساده تر و در حد یک وارم آپ باشه. ولی به مرور پروژه ها رو سخت تر و وقت گیر تر خواهیم کرد.
من به عنوان کسی که میخواد تو این دوره شرکت کنه چکار کنم؟
اگه واقعا میخوای یاد بگیری، از همین ابتدا وقت بزار تمرین ها رو حل کن و برای من میفرستی .
تمرینها رو چه جوری بفرستم ؟
تمرینها رو لطف کنین به صورت ام فایل با فرمت زیر بفرستین .
ex_number_userID
number شماره تمرین و userid یوزرنیم تلگرام شما باشه. مرسی .
کلا هم همین اول اگه دوستان بگن کیا همراهی خواهند کرد ممنون میشم. یه ? بفرستین حله. واقعا اگه شرکت میکنی ?رو بفرستین .
دوستانی که علاقه مند هستند در این زمینه لطفا بهم اطلاع بدهند @MasterofArtificialIntelligence (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
)