(۱۵ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ب.ظ)sina.iRoid نوشته شده توسط: سلام. دوستان من یکسری سوالاتی را مطرح میکنم و درخواستم این است که بنده را دقیق راهنماییم کنید. سپاس.
من از دانشگاه انصراف دادهام و سنوات تحصیلی من هم پُر شده است. بنده از نظام وظیفه این سوالات را پرسیدهام و مطمئن هستم که اگر دفترچهی خدمتم را ارسال کنم و سرباز شوم، و در حین سربازی در دانشگاه قبول شوم، بنده را از خدمت ترخیص میکنند تا دانشگاه را ادامه دهم. اما سوالات من به این صورت است که:
۱) بنده قصد دارم در دانشگاه آزاد، بدون کنکور ثبت نام کنم. آیا اگر بدون کنکور هم ثبت نام کنیم، باز هم از خدمت ترخیص میشویم یا خیر؟
۲) بنده قصد دارم دفترچهی خدمتم را به گونهای ارسال کنم، که تاریخ اعزام من هماهنگ با شروع دانشگاه در نیم سال دوم سال ۹۵ باشد. در این زمینه هم دو سوال دارم:
۱) اینکه از تاریخ اعزام دفترچه با مدرک دیپلم، چقدر طول میکشد تا به خدمت اعزام شوم؟
۲) آیا با قبولی در دانشگاه (ثبت نام بدون کنکور)، دو ماه (یا سه ماه) آموزشی را باید بروم و یا نه، کلا ترخیص میشوم؟
بینهایت سپاس گذارم اگر در این چند زمینه من و راهنمایی کنید.
سلام
اول اینکه هر دانشگاهی قبول بشی مهم نیست سراسری باشه یا ازاد یا بدون کنکور وقتی که ثبت نام کردی تو دانشگاه فورا نامه میده دانشگاه که ببری نظام وظیفه برای معافیت تحصیلی اگه ترم بهمن باشی نامه رو همون بهمن با شروع کلاسا میتونی بگیری ولی اگه مهر باشی همون مهر موقع ثبت نام دانشگاه میتونی نامه رو بگیری
و فرقی هم نمیکنه آموزشی باشی یا سر یگان خدمت هر موقع باشه میبری نظام وظیفه و ترخیص میشی و میری دانشگاه
حالا اینکه تاریخ اعزامت کی بشه اون دیگه بستگی به نیاز سرباز داره اگه شلوغ باشه ممکنه ۴ ماه ۶ ماه بشه اگه نه سرباز نیاز باشه ممکنه ۱ ماه یا ۲ ماه بشه