۰
subtitle
ارسال: #۱

کمک فوری (ضرب ماتریس)
سلام دوستان
اگه ممکنه این سوال رو کسی که بلده برام حلس رو بفرسته
فرض کنید که در جمع ماتریس ها n پردازنده داریم که n/2 آنها سرعتشان دو برابر n/2 بقیه پردازنده ها است درصد بهره وری CPU?
ممنونم میشم سریعتر کمکم کنید
فرض کنید که در جمع ماتریس ها n پردازنده داریم که n/2 آنها سرعتشان دو برابر n/2 بقیه پردازنده ها است درصد بهره وری CPU?
۲
ارسال: #۲

RE: کمک فوری (ضرب ماتریس)
(۲۲ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ)mavin1200 نوشته شده توسط: سلام دوستان
سؤال یه طوری ساده و یا شاید هم ناقص به نظر میرسه. الان اگه زمانبند بتونه taskها رو خوب نگاشت کنه، همهی پردازندهها تا آخر در حال پردازش هستند و بهرهوری میشه صد در صد.
اگه هم taskها از قبل (آفلاین) به صورت "تعداد مساوی" task به هستهها پردازندهها نگاشت شدند هم خب درصد بهرهوری میشه ۷۵ درصد. اون n/2 که سرعتشون بالا هست در زمان T تموم میکنند، بقیه در ۲T. پس نصفشون به مدت T کار کردند و سپس به مدت T بیکار بودند، نصف دیگه ولی همون ۲T رو کلاً در حال پردازش بودند، که بهرهوری میشه [tex]0.5\times0.5+0.5\times1=0.75[/tex].
در ضمن برای هر سؤال، فقط یک تاپیک بزنید.
ارسال: #۳

RE: کمک فوری (ضرب ماتریس)
(۲۲ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط:(22 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ)mavin1200 نوشته شده توسط: سلام دوستان
سؤال یه طوری ساده و یا شاید هم ناقص به نظر میرسه. الان اگه زمانبند بتونه taskها رو خوب نگاشت کنه، همهی پردازندهها تا آخر در حال پردازش هستند و بهرهوری میشه صد در صد.
اگه هم taskها از قبل (آفلاین) به صورت "تعداد مساوی" task به هستهها پردازندهها نگاشت شدند هم خب درصد بهرهوری میشه ۷۵ درصد. اون n/2 که سرعتشون بالا هست در زمان T تموم میکنند، بقیه در ۲T. پس نصفشون به مدت T کار کردند و سپس به مدت T بیکار بودند، نصف دیگه ولی همون ۲T رو کلاً در حال پردازش بودند، که بهرهوری میشه [tex]0.5\times0.5+0.5\times1=0.75[/tex].
در ضمن برای هر سؤال، فقط یک تاپیک بزنید.
سلام
امروز شما همش به داد من می رسید
من خودمم اینجوری حل کردم اما چون مطمعن نبودم خواستم با چند نَفَر دیگه تبادل نظر کنم
بازم ممنون
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close