تالار گفتمان مانشت
کمک فوری (ضرب ماتریس) - نسخه‌ی قابل چاپ

کمک فوری (ضرب ماتریس) - mavin1200 - 22 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ

سلام دوستان
اگه ممکنه این سوال رو کسی که بلده برام حلس رو بفرسته
فرض کنید که در جمع ماتریس ها n پردازنده داریم که n/2 آنها سرعتشان دو برابر n/2 بقیه پردازنده ها است درصد بهره وری CPU?
ممنونم میشم سریعتر کمکم کنید

RE: کمک فوری (ضرب ماتریس) - Behnam‌ - ۲۲ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ)mavin1200 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
فرض کنید که در جمع ماتریس ها n پردازنده داریم که n/2 آنها سرعتشان دو برابر n/2 بقیه پردازنده ها است درصد بهره وری CPU?

سؤال یه طوری ساده و یا شاید هم ناقص به نظر میرسه. الان اگه زمان‌بند بتونه taskها رو خوب نگاشت کنه، همه‌ی پردازنده‌ها تا آخر در حال پردازش هستند و بهره‌وری میشه صد در صد.

اگه هم taskها از قبل (آفلاین) به صورت "تعداد مساوی" task به هسته‌ها پردازنده‌ها نگاشت شدند هم خب درصد بهره‌وری میشه ۷۵ درصد. اون n/2 که سرعتشون بالا هست در زمان T تموم می‌کنند، بقیه در ۲T. پس نصفشون به مدت T کار کردند و سپس به مدت T بیکار بودند، نصف دیگه ولی همون ۲T رو کلاً در حال پردازش بودند، که بهره‌وری میشه [tex]0.5\times0.5+0.5\times1=0.75[/tex].

در ضمن برای هر سؤال، فقط یک تاپیک بزنید.

RE: کمک فوری (ضرب ماتریس) - mavin1200 - 22 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۸ ب.ظ

(۲۲ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ)Behnam‌ نوشته شده توسط:  
(22 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ)mavin1200 نوشته شده توسط:  سلام دوستان

سؤال یه طوری ساده و یا شاید هم ناقص به نظر میرسه. الان اگه زمان‌بند بتونه taskها رو خوب نگاشت کنه، همه‌ی پردازنده‌ها تا آخر در حال پردازش هستند و بهره‌وری میشه صد در صد.

اگه هم taskها از قبل (آفلاین) به صورت "تعداد مساوی" task به هسته‌ها پردازنده‌ها نگاشت شدند هم خب درصد بهره‌وری میشه ۷۵ درصد. اون n/2 که سرعتشون بالا هست در زمان T تموم می‌کنند، بقیه در ۲T. پس نصفشون به مدت T کار کردند و سپس به مدت T بیکار بودند، نصف دیگه ولی همون ۲T رو کلاً در حال پردازش بودند، که بهره‌وری میشه [tex]0.5\times0.5+0.5\times1=0.75[/tex].

در ضمن برای هر سؤال، فقط یک تاپیک بزنید.

سلام
امروز شما همش به داد من می رسید
من خودمم اینجوری حل کردم اما چون مطمعن نبودم خواستم با چند نَفَر دیگه تبادل نظر کنم
بازم ممنون