کمک فوری (ضرب ماتریس) - نسخهی قابل چاپ |
کمک فوری (ضرب ماتریس) - mavin1200 - 22 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ
سلام دوستان اگه ممکنه این سوال رو کسی که بلده برام حلس رو بفرسته فرض کنید که در جمع ماتریس ها n پردازنده داریم که n/2 آنها سرعتشان دو برابر n/2 بقیه پردازنده ها است درصد بهره وری CPU? ممنونم میشم سریعتر کمکم کنید |
RE: کمک فوری (ضرب ماتریس) - Behnam - ۲۲ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ)mavin1200 نوشته شده توسط: سلام دوستان سؤال یه طوری ساده و یا شاید هم ناقص به نظر میرسه. الان اگه زمانبند بتونه taskها رو خوب نگاشت کنه، همهی پردازندهها تا آخر در حال پردازش هستند و بهرهوری میشه صد در صد. اگه هم taskها از قبل (آفلاین) به صورت "تعداد مساوی" task به هستهها پردازندهها نگاشت شدند هم خب درصد بهرهوری میشه ۷۵ درصد. اون n/2 که سرعتشون بالا هست در زمان T تموم میکنند، بقیه در ۲T. پس نصفشون به مدت T کار کردند و سپس به مدت T بیکار بودند، نصف دیگه ولی همون ۲T رو کلاً در حال پردازش بودند، که بهرهوری میشه [tex]0.5\times0.5+0.5\times1=0.75[/tex]. در ضمن برای هر سؤال، فقط یک تاپیک بزنید. |
RE: کمک فوری (ضرب ماتریس) - mavin1200 - 22 مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۴۵ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط:(22 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۴۴ ب.ظ)mavin1200 نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام امروز شما همش به داد من می رسید من خودمم اینجوری حل کردم اما چون مطمعن نبودم خواستم با چند نَفَر دیگه تبادل نظر کنم بازم ممنون |