(۱۶ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ب.ظ)Husain نوشته شده توسط: (16 مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۳ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: خب شما رو چه معیاری میخواهید شرکت یا استخدام اداری انتخاب کنید؟ خیلی کم پیش میاد شرکتی بخواد ورشکست بشه.
اگر اینجور باشه که استخدامها هم دیگه تو ادارات خیلی کمتر شده. شما میخواهید یه کار دائمی بدون دغدغه داشته باشید که منظورتون اینه جایی نباشه ورشکست نشه ؟
اگر شرکتی بدرد بخور باشه به بن بست نمیرسه.بعد در ضمن کسانیکه من دیدم از شرکتی شروع بکار میکنند بعد مدتی خودشون ارتقا میدن و میرن به شرکت دیگه یا سمتشون بالاتر میره و تو یه جایگاه نمیمونن.
نمیدونم هدفتون از انتخاب بین استخدام دولتی و شرکت رفتن چیه ؟ همش بستگی به هدفتون از کار داره
نمیدونم کسایی که از اداره بیرون اومدن میگن بیرون خوبه اونایی هم که بیرون کار میکنن میگن دولتی خوبه.
من تجربه ای از کار بیرون ندارم.خودم اندروید اپ نوشتم.ولی حالا میخواهم سوییچ کنم به وب .
نمیدونم یکم گیج شدم.
من تجربه کار دولتی و استخدام توی ادارات ندارم.ولی بر طبق تجربیات که از بستگان دارم میگن کار اداره یه کار وقت تلف کردن و الکی پول نفت را خوردن هست! البته بستگی به نوع اداره و ارگانش هم داره. ولی خب کسانی هم بودن که تجربه کار تو شرکت را دارن و میگن کلی زحمت میکشیم و حقوق کم بهمون میدن. کسانی که میگن کار دولتی خوبه خب مزایایش هم نگاه میکنن. بیمه دارن.تعطیلات دارن. مزیتهایی مثل اینکه قرارداد با مگانهای تفریحی شهرهای مختلف دارن مثلا (اینها چیزهایی که من دیدم و خیلی ها خوششون میاد از این مزیتها ) برای همین از کار دولتی استقبا میکنن. کسی هم که مثل برادر خودم استخدام یکی از ادارات دولتی هست هرروز میگه فقط داره عمرم تلف میشه توی اداره.هیچ کاری نمیکنیم. فقط زیرآب همدیگه میزنن. یکسری آدم بی سواد نشستن تو یه اتاق و الاف زندگی میکنن و پول نفت مفت میخورن و هیچکاری نمیکنن.
بنظرم همین کار اندورید ادامه دهید. توی شرکتهایی که برنامه نویس میخان برید. حتی اگر حقوق کم بدن کم کم ارتقا پیدا میکنید و لذتی که از کار برنامه نویسی وب و اندروید میبرید بنظرم قابل قیاس با کسی نیست که استخدام دولت هست. الان هم میتونید همین وب را ادامه بدید و برنامه نویس ماهری تو زمینه وب و اندروید بشید. بعد تو تهران خیلی اگهی نیازمند برنامه نویس هست از یه جایی شروع کنید کم کم راه بیفتید. اگر مسکن تهران میتونید تهیه کنید و از پس هزینه و کرایه اش برمیایید من جای شما بودم دریغ نمیکردم تهران رفتن را. البته باز هم بستگی به شرایط زندگی خودتون داره .
اصلا شما کاری نداشته باشید توی شهرستان شرکت خوبه یا استخدام.شما ببینید علاقتون چیه.دنبال چی هستید. توی شهرستان هم شرکتهای موفقی دارن کار میکنن که حاضر نیستن کار دولتی انجام بدن. و کسانی هم هستن تو ادارات هستن نمیخوان برن تو شرکتها. هرکسی نظر خودش داره. شما برید دنبال علاقتون.
اینکه میگید کدوم بهتره اخه از چه نظر؟ از نظر پول که فکر کنم شرکت بهتر نباشه بدتر نیست. شرکتها درامد خیلی بیشتری دارن.تا استخدامیهای دولتی که ماهی ۱تومن میگیرن. از هر نظر دیگه غیر پول که میخواهید بسنجید فقط بستگی داره خودتون چی میخواهید