(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ق.ظ)*afsoon* نوشته شده توسط: سلام
وای منم این سوال دارم ولی توی سایت سنجش یه بخشی هست که نوشته نمیشه
یعنی اصلا راه نداره
داوطلب گرامی : از میان کدرشته محلهای انتخابی داوطلبان در صورت احراز نمره علمی منحصرا یک کدرشته محل ب ...
داوطلب گرامی : از میان کدرشته محلهای انتخابی داوطلبان در صورت احراز نمره علمی منحصرا یک کدرشته محل بعنوان قبولی نهایی برای داوطلب اعلام می شود.
ضمنا هرگونه نقل انتقال و تغییر رشته بر اساس ماده ۱۶ ایین نامه دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوب وزرات علوم، تحقیقات و فناوری ممنوع است لذا در این رابطه از طرح سوال، درخواست و مراجعه به سازمان سنجش اموزش کشور خودداری فرمایید.
سلام من امروز متوجه شدم که میشه اون نوشته ی تو سایت سنجش هم الکیه!!!
برید قسمت ورود به سیستم و وارد بشید و در قسمت درخواست جدید کد رشته ای که آوردید رو برای درخواست تجدید نظر در اولویت کد رشته محل ها تو سیستم ثبت کنید دو هفته تا یک ماه ممکنه بررسی و اعلام نتیجه طول بکشه موفق باشید
(۱۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ)saeid.dehnavi73 نوشته شده توسط: (14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۲۹ ق.ظ)mostafaheydar1370 نوشته شده توسط: سلام خدمت همه ی دوستان من پردیس دانشگاه رازی کرمانشاه گرایش معماری کامپیوتر قبول شدم ولی حالا که کارنامه ی کامل اومده نگاه کردم دیدم تا مجازی خواجه نصیر ومجازی فردوسی مشهد هم اوردم ولی چون که پردیس رازی را بالاتر از اون دوتا زدم پردیس اوردم ولی حالا که شهریه ی پردیس ومجازی رو نگاه کردم دیدم چقدر شهریه ها باهم فرق دارن و حالا می خواستم اگه ایا امکانش هست از پردیس برم مجازی خواجه ایا امکانش هست دوستان کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟
به نظرم همون پردیس رازی رو برید بهتر مجازی خواجه نصیر باشه چون حضور شخصی مثل دکتر رجب زاده این اطمینان رو به شما میده که واسه معماری جای خوبی قبول شدین
خواجه نصیر خوبه ولی نه مجازیش
سلام
آره دقیقا پردیس بهتراز مجازی هست ولی مشکل من شهریه فوق العاده زیاد دوره ی پردیس هست که واقعا از عهده ش بر نمی ام و اگه با تغییر اولویت موافقت بکنند که خیلی بهترمیشه چون که تقریبا کل شهریه ی هر ترم مجازی میشه فقط شهریه ی ثابت پردیس که تقریبا میشه ی جوری تهیه آش کرد.