(۱۲ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: (12 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۵ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: ببین مدارکت رو دانشگاه کنترل میکنه نه سنجش ! وقتی قبول میشی عینا سنجش یه کارنامه مانند هم میده به دانشگاه محل قبولیت که اون ها موقع ثبت نام اونچه که توی سایت ثبت کردی رو باهاش مطابقت میدن، وقتی معدلت با چیزی که روی مدرکه و چیزی که سنجش داده به اونا نخونه رد میکنن دیکه
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
۳- نظر به اینکه در دستورالعمل ثبتنامی ارسالی به کلیه دانشگاهها و موسسات پذیرنده دانشجو در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته) سال ۱۳۹۵ ابلاغ گردیده است تا از پذیرفته شدگانی که دارای مغایرت معدل (معدل مندرج در مدرک تحصیلی آنان کمتر از معدل اعلام شده در اطلاعات ارسالی از طرف داوطلبان به این سازمان باشد) میباشند، صرفاً ثبتنام موقت و مشروط بعمل آید، لذا ضرورت دارد این دسته از پذیرفته شدگان به دانشگاه محل قبولی خود مراجعه نموده و مدارک لازم مندرج در این اطلاعیه را به آنجا ارائه نمایند تا ثبتنام موقت از آنان بعمل آمده و بررسی لازم در مدارک و مستندات ارائه شده صورت گیرد. داوطلبانی که دارای مغایرت معدل میباشند میبایست وضعیت نهایی خود را تا پایان آبان ماه از دانشگاه محل قبولی پیگیری نموده و از مراجعه به این سازمان جداً خودداری نمایند. درصورت لزوم چنانچه در این رابطه سوالی دارند میتوانند از طریق بخش پاسخگویی اینترنتی این سازمان اقدام نمایند. بدیهی است به مراجعات حضوری و هر نوع مکاتبهای غیر از سایت این سازمان پاسخ داده نخواهد شد.
الان حرف من با این در تضاده ؟ اینجا هم نوشته دانشگاه کنترل می کنه منم همین رو گفتم فکر می کنم
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk