۰
subtitle
ارسال: #۱

تقارن نیم موجی؟؟؟؟؟
کسی از دوستان می تونه تقارن نیم موجی تو بحث سری فوریه رو توضیح بده؟؟؟
۰
ارسال: #۲

RE: تقارن نیم موجی؟؟؟؟؟
من تو مفهومش مشکل داشتم وخودم search کردم و تونستم مفهومش و تعریفش رو بفهمم
دیدم کسی جواب نداده گفتم یا این که خیلی ساده است (که احتما لا همین طوره)
و با اینکه واسه اونایی که چک کردن هم سوال بوده
و تصمیم گرفتم اونچه که فهمیدم اینجا هم بذارم شاید کسی مثل من با هاش مشکل داشته باشه.....
با توجه به تعریف ما تابعی رو تقارن نیم موجی میگیم که بتونیم با در نظر گرفتن تابع در نیم پریود تصویری از ما بقی تابع داشته باشیم مثلا شکل زیر:
در این شکل دوره تناوب ۲πاست و اگر تابع بین (π،۰ )را در نظر بگیریم، یعتی نیم پریود و اگر آن را π به جلو ببریم و سپس آن را قرینه کنیم تکهی دیگر تابع بدست می اید.در واقه با داشتن نیمی از تابع و داشتن اطلا عاتی در مورد چگونگی تابع می توان کل تابع را مشخص کرد پس این یک تابع دارای تقارن نیم موجی است.(هر تکه درست عکس تکهی دیگر است)
در مورد تقارن ربع موجی هم به همین صورت با توجه به شکل زیر:
دوره تناوب تابع T است.اگر به ۴ قسمت تقسیم کنیم هر تکه از اینها درست قرینهی دیگری می باشد این قرینه می تواند فرد یا زوج باشد پس با داشتن یک تکه از ۴ قسمت می توان رفتار تابع را مشخص کرد.(البته در مورد رفتار آن باید اطلا عاتی داشت) این واضح است که یک تقارن ربع موجی حتما نیم موجی هم هست.
دیدم کسی جواب نداده گفتم یا این که خیلی ساده است (که احتما لا همین طوره)
و با اینکه واسه اونایی که چک کردن هم سوال بوده
و تصمیم گرفتم اونچه که فهمیدم اینجا هم بذارم شاید کسی مثل من با هاش مشکل داشته باشه.....
با توجه به تعریف ما تابعی رو تقارن نیم موجی میگیم که بتونیم با در نظر گرفتن تابع در نیم پریود تصویری از ما بقی تابع داشته باشیم مثلا شکل زیر:
در این شکل دوره تناوب ۲πاست و اگر تابع بین (π،۰ )را در نظر بگیریم، یعتی نیم پریود و اگر آن را π به جلو ببریم و سپس آن را قرینه کنیم تکهی دیگر تابع بدست می اید.در واقه با داشتن نیمی از تابع و داشتن اطلا عاتی در مورد چگونگی تابع می توان کل تابع را مشخص کرد پس این یک تابع دارای تقارن نیم موجی است.(هر تکه درست عکس تکهی دیگر است)
در مورد تقارن ربع موجی هم به همین صورت با توجه به شکل زیر:
دوره تناوب تابع T است.اگر به ۴ قسمت تقسیم کنیم هر تکه از اینها درست قرینهی دیگری می باشد این قرینه می تواند فرد یا زوج باشد پس با داشتن یک تکه از ۴ قسمت می توان رفتار تابع را مشخص کرد.(البته در مورد رفتار آن باید اطلا عاتی داشت) این واضح است که یک تقارن ربع موجی حتما نیم موجی هم هست.
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تقارن صوری | irpersian20 | ۳ | ۱,۹۴۱ |
۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰ ق.ظ آخرین ارسال: Behnam |
|
هم ارزی(بازتابی+تقارن+تعدی) | iCanDoIt | ۱ | ۱۶,۱۷۰ |
۰۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۷ ب.ظ آخرین ارسال: alisaleh |
|
روش تقارن یا ستاره مثلث!؟ | Dr.Cnet | ۶ | ۱۰,۴۶۶ |
۲۹ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۵۱ ب.ظ آخرین ارسال: Fardad-A |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close