۰
subtitle
ارسال: #۱

درصد خطا
سلام دوستان کسی میدونه در این منحنی چطوری درصد خطا رو حساب می کنیم؟
۰
ارسال: #۲

RE: درصد خطا
روشهای مختلفی وجود داره که روش تابع انرژی، ساده و در عین حال کارامد هست:
[tex]\bar{e}=\sqrt{\frac{\sum_1^n|e_i|^2}{n}}[/tex]
یعنی اول اختلاف عددی که بدست آوردید رو از عدد واقعی (یا عدد مورد انتظار) محسابه کنید (که انجام دادید)، به توان ۲ برسونید (تا منفیها تبدیل به مثبت شوند چون مفهوم منفی یا مثبت نداریم در خطا)، میانگین بگیرید و سپس رادیکال (تا توان ۲ هایی که رسوندید خنثی بشه).
دقت کنید که توان ۲ روی [tex]|e_i|[/tex] هست، نه سیگما.
[tex]\bar{e}=\sqrt{\frac{\sum_1^n|e_i|^2}{n}}[/tex]
یعنی اول اختلاف عددی که بدست آوردید رو از عدد واقعی (یا عدد مورد انتظار) محسابه کنید (که انجام دادید)، به توان ۲ برسونید (تا منفیها تبدیل به مثبت شوند چون مفهوم منفی یا مثبت نداریم در خطا)، میانگین بگیرید و سپس رادیکال (تا توان ۲ هایی که رسوندید خنثی بشه).
دقت کنید که توان ۲ روی [tex]|e_i|[/tex] هست، نه سیگما.
۰
ارسال: #۳

RE: درصد خطا
من ۱۵۵ تا تصویر دارم که نیخواد تعداد درست افراد رو بشمره برای هر عکس جداگونه من مقدار خطا رو از طریق شبکه عصبی دارم مثلا .۵؛ .۶؛ و ...
اگر هر کدوم از خطاها رو جدا جدا برای هر تصویر تقسیم بر تعداد واقعی اون تصویر بکنم بعد ضرب در ۱۰۰ درسته و در آخر میانگین بگیرم درسته؟
اگر هر کدوم از خطاها رو جدا جدا برای هر تصویر تقسیم بر تعداد واقعی اون تصویر بکنم بعد ضرب در ۱۰۰ درسته و در آخر میانگین بگیرم درسته؟
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close