۱
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۱۰۴ پایگاه داده ها مهندسی کامپیوتر ۹۴
سلام کسی میتونه این پاسخ سوالو تشریح کنه؟
رابطه R(A,B,C,D,E) و مجموعه وابستگی های تابعی F را درنظر بگیرید:
F={BC ->A , A -> D , D ->C, D-> E} ، کدام یک از وابستگی های زیر، BCNF را نقض نمی کند؟
۱) BC -> A
۲) D->C
۳)A->D
۴) D->E
(جوابش رو نوشته ۳)
F={BC ->A , A -> D , D ->C, D-> E} ، کدام یک از وابستگی های زیر، BCNF را نقض نمی کند؟
۱) BC -> A
۲) D->C
۳)A->D
۴) D->E
(جوابش رو نوشته ۳)
۱
ارسال: #۲

RE: سوال ۱۰۴ پایگاه داده ها مهندسی کامپیوتر ۹۴
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ق.ظ)foton0059 نوشته شده توسط: سلام کسی میتونه این پاسخ سوالو تشریح کنه؟
۱) BC -> A
۲) D->C
۳)A->D
۴) D->E
(جوابش رو نوشته ۳)
سلام.
کلید کاندید این رابطه : AB,BC,BD و برای اینکه گزینه ها BCNF رو نقض نکنه باید سمت چپ اونها ابرکلید باشه که فقط گزینه ۱ این شرط رو داره.
ارسال: #۳

(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۲ ب.ظ)ememem نوشته شده توسط:(12 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ق.ظ)foton0059 نوشته شده توسط: سلام کسی میتونه این پاسخ سوالو تشریح کنه؟
۱) BC -> A
۲) D->C
۳)A->D
۴) D->E
(جوابش رو نوشته ۳)
سلام.
کلید کاندید این رابطه : AB,BC,BD و برای اینکه گزینه ها BCNF رو نقض نکنه باید سمت چپ اونها ابرکلید باشه که فقط گزینه ۱ این شرط رو داره.
خیلی ممنون از پاسخ تون. منم فکر می کردم ۱ باشه ولی چون نوشته بود ۳ میشه و برا خودش هم یه تحلیلی کرده وبدم فکر کردم شاید من دارم اشتباه می کنم (تو پاسخ کنکور پارسال که از پارسه است)
ارسال: #۴

(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۹:۰۹ ب.ظ)foton0059 نوشته شده توسط:(12 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۲ ب.ظ)ememem نوشته شده توسط:(12 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ق.ظ)foton0059 نوشته شده توسط: سلام کسی میتونه این پاسخ سوالو تشریح کنه؟
۱) BC -> A
۲) D->C
۳)A->D
۴) D->E
(جوابش رو نوشته ۳)
سلام.
خیلی ممنون از پاسخ تون. منم فکر می کردم ۱ باشه ولی چون نوشته بود ۳ میشه و برا خودش هم یه تحلیلی کرده وبدم فکر کردم شاید من دارم اشتباه می کنم (تو پاسخ کنکور پارسال که از پارسه است)
دوست عزیز از این دست اشتباهات کم نیست به کتب معتبر مراجعه کنید تا به این موسسات
۰
ارسال: #۵

(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۲ ب.ظ)ememem نوشته شده توسط: سلام.
سلام.
طبق تعریف٬ رابطه ای در فرم نرمال BCNF است که ۱- در فرم نرمال سوم باشد ۲- وابستگی معکوس نداشته باشد. یعنی نباید یه مولفه کلیدی به یه مولفه دیگر(کلیدی یا غیرکلیدی) وابسته باشه. ولی وابستگی
BC--->A
شرط دوم رو برای BCNF بودن نقض میکنه!!
این تناقض از کجا میاد!؟!
ارسال: #۶

(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ)IT.girll نوشته شده توسط:(12 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۱۲ ب.ظ)ememem نوشته شده توسط: سلام.
سلام.
طبق تعریف٬ رابطه ای در فرم نرمال BCNF است که ۱- در فرم نرمال سوم باشد ۲- وابستگی معکوس نداشته باشد. یعنی نباید یه مولفه کلیدی به یه مولفه دیگر(کلیدی یا غیرکلیدی) وابسته باشه. ولی وابستگی
BC--->A
شرط دوم رو برای BCNF بودن نقض میکنه!!
این تناقض از کجا میاد!؟!
اینی که شما می فرمایید یعنی رابطه تا سطح bcnf نرمال باشه که نیست. چیزی که سوال مد نظرشه اینه که کدام گزینه فقط نقض bcnf نیست!
این تعریفی که شما گفتید یجورایی بازگشتیه چون برای نرمال سوم به دوم و برای bcnf به نرمال سوم نیازه و شرط اولش بودن تو این نرمال هاست در صورتی که سوال از تعریف دوم که من گفتم خواسته به جواب برسه
نه تنها شرط دوم تعریف شما نقض میشه بلکه اولشم نقض میشه ما وابستگی بخشی هم داریم پس اصلا رابطه در سطح دوم هم نرمال نیست.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close