زمان کنونی: ۲۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۳۱ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
این اسلایدها واسه ۹۰ و ۹۱ دانشگاه شهید بهشتی استاد احمد محمودی ازناوه هست.
خوبی این اسلایدها اینکه مرجع اصلیش ویرایش چهارم پترسون و مراجع دیگه مثل مانو و غیره هست.
و خیلی باسلیقه تهیه شدند.
نمونش رو پیوست کردم
و برای دانلود
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
RE: [دانلود] اسلایدهای درس معماری کامپیوتر [پترسون]
(۱۲ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: میشه لینک دانلودشو بگی کدومه؟ مرسی
من سواد درست و حسابی ندارم-شرمنده
همون lecture ها رو که تو
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
گذاشتن تک تک دانلود کنین.
بعد با یه برنامه مثل
با هم combine کنین.
یا یکی از بچه ها که دانلود کرده و combine کرده یه آپشو اینجا بذاره تا همه مجبور نشن تک تک lecture ها رو دانلود کنن.
مرد زندانی می خندید..
شاید به زندانی بودن خویش شاید هم به آزاد بودن ما...
راستی زندان کدام سوی میله هاست؟
ارنستو چه گوارا
(۱۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ق.ظ)babakk نوشته شده توسط:
(12 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: میشه لینک دانلودشو بگی کدومه؟ مرسی
من سواد درست و حسابی ندارم-شرمنده
همون lecture ها رو که تو
گذاشتن تک تک دانلود کنین.
بعد با یه برنامه مثل
با هم combine کنین.
یا یکی از بچه ها که دانلود کرده و combine کرده یه آپشو اینجا بذاره تا همه مجبور نشن تک تک lecture ها رو دانلود کنن.
تشکر و سپاس فراوان از اسلایدا
هر تلاشی بالاخره به نتیجه میرسد...........................
آرامش واقعی ذهن از پذیرش بدترین حالت پیش می آید، زیرا پذیرش آنچه اتفاق اقتاده اولین گام برای غلبه بر پیامدهای هر بداقبالی است.
هرکه اطمینان داشته باشد که آنچه خدا برایش مقدر کرده به او میرسد دلش ارام میگیرد.