برنامه ریزی برای جمع بندی
سلام و خدا قوت به همه دوستان.
میدونم همتون تو این یک ماه باقی مونده سخت درگیر جمع بندی و تست زنی و مرور هستید.
همتتون عالی ... خدا قوت.
خواستم یه بحثی برای دوران جمع بندی راه بیفته و دوستان بیان نظراتشون رو بدن بلکه مفید واقع بشه.
اول از همه موبایلت را زمین بگذار !!! بله موبایلت رو زمین بذار ... نه تنها موبایل بلکه هرچیزی که
مانع و سرعت گیری در برنامه ریزی مطالعمونه.
باور کنید الان وقت مناسبی برای آپدیت به آندروید مارشمالو نیست !!! الان وقت آپدیت نرم افزارای گوشیمون نیست.
موبایل فقط یکی از سرعت گیراست. لپ تاپ، مودم، بعضی از دوستان !! حتی خانواده البته نادانسته.
همه این ابزارها و افراد در جای خودشون مفیدن ... ولی استفاده ما چقدر مفیده؟؟
اگه ما قرار گذاشتیم فقط جمعه ها با دوستامون بریم بیرون بهش پایبند باشیم. اگه قرار گذاشتیم از موبایل برای خوندن لغت زبان یا هر مورد درسی دیگه استفاده کنیم بهش پایبند باشیم. از گروه های و کانال های تلگرام، اینستاگرام، واتس آپ و ... خارج بشیم. چون به جز چند کانال درسی موجود بقیه ش وقت تلف کردنه. اگه قرار گذاشتیم فقط مطالب اون گروه ها رو پیگیری کنیم بهش پایبند باشیم. اگه قراره از کامپیوتر و اینترنت فقط برای اومدن به
مانشت !!!! استفاده کنیم بهش پایبند باشیم.
از اینجای مسیر به بعد موفقیت ما خیلی زیادتر به میزان پایبندی به قول و قرارهامون با خودمون و به برنامه ریزی وابسته است.
این راند آخره ... تسلیم نشیم ... درجا نزنیم ... به خدا توکل کنیم ... محکم و مصمم برنامه هامون را ادامه بدیم.
مخاطب اصلی همه این صحبت ها اول از همه خودم بودم ...
از مدیران و به قولی بچه های بالا کسی زیاد ما داوطلبای ۹۵ رو تحویل نمیگیره !! خب چاره ای نیست دیگه خودمون باید دست بکار بشیم.
بیاین خودمون برای هم مفید باشیم. هر کمکی که ما به یه نفر برای رسیدن به موفقیت میکنیم در واقع کمک به خودمون هم هست.
تو مطالب سال های قبل یه چرخی زدم و مطالب خوبی گیر آوردم. قطعا شما هم قبلا اینا رو دیدین فقط خواستم یه جا باشن:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بیشتر هدفم اینه اینجا یه بحثی راه بیفته و هر کس نظرش و برنامه شو واسه جمع بندی بگه تا بقیه هم استفاده کنن.
خودم چراغ اولو روشن میکنم: من تا ساعت ۳ که تو شرکتم برنامه ریزیم از ساعت ۱۷-۱۹ ، ۲۰-۲۲ ، ۲۲-۲۴ هستش. جمعا ۶ ساعت.
کلا چهارتا درس انتخاب کردم: ساختمان - نظریه - منطقی - پایگاه. برنامه هم به اینصورت که هر فصل که تمام شد حتما تست های سراسری رو میزنم، اگه قبلا تست های سراسری رو زده بودم اونا رو مرور می کنم و از بقیه تست ها انتخاب میکنم و میزنم.
شنبه: ساختمان - ساختمان - منطقی
یکشنبه: نظریه - نظریه - پایگاه. تا آخر هفته همین برنامه تکرار میشه. هر درس که تموم شد درس جدید جایگزین میشه.
خب بسم الله .... نظرتون چیه ؟؟ برنامه شما چیه؟؟ پیشنهادی ... انتقادی برای این یک ماه و نیم ...
پ.ن: راستی دوتا برنامه اندروید هست واسه زبان دارم استفاده میکنم تو طول روز تو اوقات بیکاری بد نیستن.
ویجت تافل:
ویجت ۵۰۴:
اینم بقیه محصولاتش:
پ.ن.ن: اگر کسی فهمید چطور میشه ویجت تافل رو نسخه طلایشو بخریم به منم بگه ثواب داره!! من که نتونستم همش ارور میده.