سلام به همگی....
من فکر میکردم این سندرم دور اول، دوم، .... n ام !!! فقط شامل من میشه ولی میبینم بچه های دیگه هم به این مشکل دچارن!
من حقیقتش وقتی میبینم یک یا چند کتاب هست که اصلا نخوندمشون خیلی استرس میگیرم. برای همین از اول هدف این بود که حداقل به صورت اسمی " یک دور " همه منابع رو بخونم. این یک دور خوندن طبیعتا عمق کافی نداره و خوب من هم از خودم توقع زیادی تو کنکور آزمایشی نداشتم. و مشترک و تخصصی تقریبا بین ۲۰-۳۰ میزدم. اسم دور اول رو گذاشتم "سمبلیزیشن" !!
از دی ماه "دور دوم" رو شروع کردم دارم علاوه بر خوندن عمیق تر مطالب فقط تست های سراسری رو هم میزنم. سعی میکنم اکثر سوال ها و تمرین های جزوه یا کتاب رو حتما خودم حل کنم. اسم دور دوم رو فکر کنم بشه خوندن گذاشت.
و در "دور سوم" یا بهتر بگم جمع بندی قراره فقط صرف مرور خلاصه ها و تست زنی باشه.
اما بزرگترین مشکلی که تو اجرای این برنامه بهش برخوردم این بود که برای زمانبندی دور دوم یا رسیدن به یه تسلط نسبی تو دروس دچار مشکل زمان دارم میشم. چون مدت زیادی از مطالعه و درس خوندن دور بودم، و حقیقتا دیر شروع کردم. الان به ناچار باید تعدادی از دروس (احتمال زیاد دروس ریاضی) رو کنار بذارم.
اگه زودتر شروع کرده بودم به نظرم برنامه خوبی از آب درمیومد. در مورد این روال کار دوستان اگه نظری دارن لطف کنن خوشحال میشم.