زمان کنونی: ۱۵ آبان ۱۴۰۳, ۰۶:۳۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۱۶ بهمن ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶ ب.ظ)a54m4m نوشته شده توسط: لطفا کپی نگه دارین که اگر پاک شد آپلود کنین من ذخیره نمی کنم و فکر نکنم اینا جای دیگه پخش شده باشن(شایدم شدن...) پس خواهشا mirror بزنین
دانلود حل المسائل تمرین ها + پروژه ها
سلام دوست عزیز
خیلی خیلی مممنونم
واقعا عالی هست
فقط یه سوال: آیا کتاب ورژن ۸ رو هم دارین؟ چون اینجا صورت سوالات رو نداره فقط جوابا هست
ضمنا اگر دسترسی دارید لطفا حل مسائل modern operating systems 4th, tanenbaum را هم بگذارید
پاسخهای درست:۱ گرایش: سایر وضعیت: دانشجوی کاردانی مقبولیت: ۶۵/۸+ امتیاز مانشت : ۱۲۸ رتبه: ۷۱امتیاز تاریخ مانشت: ۲۵۰۹ رتبه: ۶۴
RE: دانلود حل المسائل OS استالینگز ویرایش ۸
(۱۷ بهمن ۱۳۹۴ ۰۹:۵۵ ق.ظ)yayarety نوشته شده توسط: آیا کتاب ورژن ۸ رو هم دارین؟ چون اینجا صورت سوالات رو نداره فقط جوابا هست
ضمنا اگر دسترسی دارید لطفا حل مسائل modern operating systems 4th, tanenbaum را هم بگذارید
کتابش تو نت پخش شده.
تو سایت هایی مثل
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بگردین لینک دانلود پیدا میشه.
به هر حال آپلود کردم.
اون یکی رو هم احتمالا تو تاپیک دیگه ای بگذارم اگر امکانش شد
---------------------
پ.ن:
دانلود حل المسائل سیستم عامل تننباوم ویرایش ۴
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.