(۰۵ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۷ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: این برنامه لغو شد!!!! فکر می کردم شاید بشه فعالیتها رو گسترش داد اما در هر حال فعالیتها رو در همین سطح نگه می داریم و قید برخی فعالیتها رو خواهیم زد.
نقل قول: به دلیل مشکلات تهیه و ارسال بسته این برنامه واسه امسال لغو شد. راستش کار بزرگیه که من به تنهایی قادر به انجامش نیستم.
دکتر چرا یهو انقدر رادیکال شدید!؟؟
در مورد اولیه یکم صبر کنید، خیلی زود دارید تصمیم میگیرد.
اما در مورد دومیه، از بچه هایی که حضوری بهشون دسترسی دارید بیشتر از اینها انتظار داشتیم که کمک کنن، تازه کاربرهای مجازی هم درست نمی دونن چه کارهایی میتونن انجام بدن
ولی کلا فکر میکنم این رکود بخاطر شروع درسهای ارشد های امسال و جابجایی به خوابگاه و ... باشه، چون خود من کلی حال و روزم عوض شده.
به آقا جواد:
اولا ممنون از پست خیلی مفید و روحیه دهنده تون
دوما، قبول شدهها همین که تو سایت موندن یعنی به فکر قبول نشدهها هستن.
سوما، شما قبول دارید که دکتر تنهایی هیچ گناهی نکرده و به هیچکدوم ما بدهکاریی نداره یا نه؟ چرا باید همه هزینهها رو اون بده؟ اگه سایت تجاری بود، اگه هزار تا تبلیغات از ۴گوشه میکرد تو چشممون، آره، حرف شما بود.
چهارما، حالا هر نفر مگه چقدر قراره کمک کنه؟ اگه ۱۰۰ تا مانشتی نفری ۱۰ هزار تومن در یک ساااااال کمک کنن، میشه یک میلیون تومن که چندین برابر هزینه سایته! در حالی که هیچ فشاری به هیچکی نمیاد، دینمون هم به مانشت ادا کردیم.
پنجما، کمکها اختیاری هستن، قرار نیست کسی مجبور به کاری بشه
ششما، از شما که خوب میدونید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بعیده که این حرفها رو بزنید! هر کسی حق داره دستمزد کاری رو که انجام داده بگیره بگیره در حالی که ما تو مانشت قراره فقط پولی رو که آقای تنهایی از جیبش میده بهش برگردونیم!