۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال فصل پنجم پوران
سلام دوستان
من ویس های دکتر شاپوری رو گوش دادم از رو حرفای ایشون الان تست میزنم با توجه به اون مفاهیم ولی جواب این سوال درست درنمیاد کسی میتونه بگه چرا اولین زبان مستقل از متن هست؟؟
اگه مستقل از متن باشه باید پشته اون رو بپذیره ولی اینطور نیست کسی دلیلشو میتونه بگه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من ویس های دکتر شاپوری رو گوش دادم از رو حرفای ایشون الان تست میزنم با توجه به اون مفاهیم ولی جواب این سوال درست درنمیاد کسی میتونه بگه چرا اولین زبان مستقل از متن هست؟؟
اگه مستقل از متن باشه باید پشته اون رو بپذیره ولی اینطور نیست کسی دلیلشو میتونه بگه
۱
ارسال: #۲

RE: سوال فصل پنجم پوران
سلام. برای q و s که محدودیت نداریم.
[tex]S\to AB[/tex]
[tex]A\to aAa|B[/tex]
[tex]B\to bB|\lambda[/tex]
[tex]S\to AB[/tex]
[tex]A\to aAa|B[/tex]
[tex]B\to bB|\lambda[/tex]
۰
ارسال: #۳

کاربر جویباری کاملا درست میگن چون میشه براش ی گرامر مستقل از متن نوشت
۰
ارسال: #۴

به خاطر اینکه تعداد qوs مهم نیست و هر مقداری باشه فرقی نداره و قرار نیست با چیزی مقایسه بشن
۰
ارسال: #۵

سلام با تشکر از همگی
ولی تو زبان اول l1 اگر با ماشین پشته ای در نظر بگیریم a, b رو پوش می کنیم a بعدی توانش با a اول یکی هست یعنی باید مقایسه بشن ولی a اول پایین پشته هست در صورتی که ما بالای پشته رو داریم پس مقایسه نمیشن یعنی ماشین پشته ای ساخته نمیشه پس زبان مستقل از متن نیست
نمیدونم دارم اشتباه فکر میکنم
ولی تو زبان اول l1 اگر با ماشین پشته ای در نظر بگیریم a, b رو پوش می کنیم a بعدی توانش با a اول یکی هست یعنی باید مقایسه بشن ولی a اول پایین پشته هست در صورتی که ما بالای پشته رو داریم پس مقایسه نمیشن یعنی ماشین پشته ای ساخته نمیشه پس زبان مستقل از متن نیست
نمیدونم دارم اشتباه فکر میکنم
۰
ارسال: #۶

سلام
تو طراحی ماشین پشته ای این زبان چندتا موضوع باید لحاظ بشن
یکی این که با لاندا بشه به حالت پایانی رفت چرا که زبان رشته لاندا رو میپذیره
دوم این که آ ها رو بریزید تو پشته
اگر بعد از آ ها بی اومد محتویات پشته رو تغیر نمیدیم ولی حالت رو تغییر میدیم چون اندازه بی ها برامون مهم نیست
بعد از بی ها اگر آ اومد به ازای هر آ تو ورودی یه آ از پشته برمی داریم
بعدش هم اگه بی بیاد یا نیاد برامون مهم نیست تعدادش هم نیازی نیست کنترل بشه
پس آ های اول رو می ریزیم تو پشته و آ های دوم از پشته پاپ می کنیم و نیازی نیست تعداد بی ها به پشته وارد بشن
اگر بعد از آ ها بی اومد محتویات پشته رو تغیر نمیدیم ولی حالت رو تغییر میدیم چون اندازه بی ها برامون مهم نیست
پس آ های اول رو می ریزیم تو پشته و آ های دوم از پشته پاپ می کنیم و نیازی نیست تعداد بی ها به پشته وارد بشن
ارسال: #۷

(۰۸ بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۱۶ ب.ظ)maryam_92a نوشته شده توسط: سلام
ممنونم دوست عزیز توضیحاتتون عالی بود اجرت با خدا
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close