(۱۷ دى ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ)zorkide نوشته شده توسط: ممنون از توضیحات همه دوستان.
منظورتون از پیوسته خوندن اینه که کل مطالب رو تو یک روز بخونیم؟
من طبق گفته جناب amniat0101 امروز دوباره شروع به خوندن این فصل کردم و سعی کردم جزئیات رو خوب بخونم. تا آخر چهار تلاش رو خوندم. گفتم تا دو روز آینده کل فصل رو بخونم و بعدش تستها رو حل کنم. شما میگید تستها رو از روی پارسه نخونم؟
این فصل واسه من غول سیستم عامل شده
------
جزئیات رو خوب بفهمید،اینکه مثلا به متغیر قفل که رسیدید نباید توضیحات رو بخونید و بگید همه چیز حله،نه این میشه الکی.باید دو تا فرایند فرضی p1 و p2 رو در تصور بیارید (یا اصا روی برگه بنویسید) و بفهمید چطور هست که متغیر قفل شکست میخوره.
هیچ بنی بشری پیدا نمیشه در سرعت خوندن از من ببره،اما چه خوندنی؟! انصافا همشو ماست مالی میکردم.
شما نباید از این ها بگذرید.
مثلا شما باید دقیقا بدونید چرا وارد سمافور میشید یا اینکه چرا از سمافور بحث رو بر سر مانیتور میبره.
مثلا من موارد بالا رو بگم خدمت شما :
مثلا دلیل اصلی ورود به مبحث سمافور شکست در بیت انتظار بیداری(در مساله تولید کننده -مصرف کننده) هستش که حتی با دو فرایند هم درست کار نمیکنه،همین موجب میشه وارد مبحث سمافور بشیم.
سمافور اگر چه راه حلش قدرتمنده،اما دلیل اصلی شکستش و ورود ما به بحث مانیتور اینه که یک جابه جایی در متغیر های mutex باعث میشه برنامه ما به درستی عمل نکنه.
این ها فقط بخشی از کلیت مساله هست.
شما یا هر کسی از دوستان هرگز نباید کوچکترین بخش این قسمت رو نادیده بگیرید(البته اگر دانشگاهتون مثه دانشگاه بنده داغون بوده) عده ای از دوستان حداقل یه چیزایی یاد گرفتن توی دانشگاه.
طبق توضیحات بالا و چند مثال خیلی سطحی ای که از واقعیت امر زدم،خدا رو شکر جوری خوندمش که میتونیم با کمک هم دیگه روی هر بخشش ریز تر بشیم.
حل سوال هم از این نظر دکتر حقیقت رو قبول ندارم،که جزئی نگری بیش از حدش رو اگرچه میپسندم اما مناسب دوره ی لیسانس و امتحان ورودی برای ارشد نمیبینمش.خیلی از استاد ها نگاه ایشون رو به مسائل ندارن به هر حال و انتظاراتشون از منه دانشجو در این دوره به این حد نیست.
جزئیاتی که در کتاب حقیقت هست یه استرسی میده به من.اما خیلی از دوستان هم کار کردن و واقعا خوب بودن.من که تا امروز نتونستم با نحوه ی حل سوال دکتر حقیقت چه در فصل سوم و چه در این قسمت همروندی کنار بیام.مدرسان رو که دیدم واقعا و حداقل در فصل سوم کارش خیلی خیلی بهتر از حقیقت بوده.اینا ها صرفا نظر شخصی و تجربیات منه.
در مورد اینکه در چند روز بخونیدش رو نمیدونم.یادمه من وقتی خوندمش همش رو در ۲ روز بی وقفه فهمیدم و چیزی رو که فهمیدم نوشتم،با زبان خودم نوشتمش.بعد همون نوشته هایی که با زبان خودم هست رو هر بار یه ۱۰ دقیقه نگاه کردم که بمونه در خاطرم.
خوب بود واقعا و البته این تنها ۳۰ یا ۴۰ درصد قضیه هست.باید یاد بگیریم سوالشم حل کنیم.