مشاوره فوری: تغییر گرایش اجباری به شبکه یا نرم - نسخهی قابل چاپ |
مشاوره فوری: تغییر گرایش اجباری به شبکه یا نرم - mary~j - 24 دى ۱۳۹۴ ۰۳:۳۸ ب.ظ
سلام من ورودی ترم بهمن (تکمیل ظرفیت) علم و صنعت هستم (پردیس) .. قراره باشم البته! ظاهرا تعداد ثبت نامی ها برای گرایش هوش مصنوعی به حد نصاب نرسیده و من سه راه دارم : تغیر گرایش به نرم افزار / به شبکه / انصراف! خب انصراف که یه جورایی منتفی هست (حتی اگر تصمیم به شرکت دوباره در کنکور داشتم باشم ) و تغییر گرایش به نرم افزار هم در حد یه شوخی!! میمونه گرایش شبکه نظر همه کسانی که با انتخاب گرایش درگیر بودن و مخصوصا کسانی که تجربه ی تغییر گرایش در کنکور داشتن رو نیاز دارم من کارشناسی نرم افزار خوندم (دانشگاه اصفهان) و کنکور هم فقط کامپیوتر دادم، هیچ وقت فکر آیتی نبودم قبل از گرفتن درس شبکه ی کارشناسی ، موضوعات واقعا برام جالب بود و بخصوص که ملموس تر از همه ی درس های دیگه هر روز باهاش در ارتباط بودم/بودیم : در اینترنت! و خلاصه کنجکاو بودم و منتظر گرفتن درسش بودم...اما مدرس عزیز این درس به کلی علاقه ی بنده رو به گند کشیدن! افتضاح درس میدادن و غیره!!! و اینطور شد که من به هوش و پیچیدگی مباحثش! علاقمند شدم و دو سال آخر کارشناسی ، پروژه کارشناسیم و از بعد از فارغ التحصیلی تا ۴۸ ساعت قبل خودم رو در ارشد هوش تصور میکردم! هدفم از ارشد خیلی بازار کار نبود ، بیشتر به کار پژوهشی علاقمند هستم و نقطه قوتم خلاقیت و خوب سرچ کردنه!! البته درس مهندسی اینترنت رو هم داشتم با یک استاد واقعن باسواد (دکتر بهلولی ) که باعث شدن نفرتم از شبکه یکم تعدیل بشه الان رسیدن به سطح معمولی از سواد شبکه توی بیست روز بنظرم خیلی کار سختی نیست (هرچند شبکه دو نگذروندم و شبکه یک رو هم فقط تئوری خوندم) ، بیشتر نگران خود مقطع ارشد هستم که چطور باید با تغییر اجباری علاقه م کنار بیام؟!! و اینکه آیا میتونم بدون پیش زمینه آی تی و بدون گذروندن دوره های آموزشی متعددی! که برای شبکه هست(نه تا الان و نه شاید هیچ وقت) در گرایش شبکه "موفق" باشم. " تعریف فانتزی موفقیت رو جا به جا کردن مرز های دانش بگیرید و تعریف غیر فانتزی رو داشتن یک کار غیر روتین و خسته نکننده! " دوباره تاکید میکنم ، بی علاقه به شبکه نیستم ... اما خب مدتها وان اند اونلی من هوش بوده! پیشاپیش خیلی خیلی ممنونم از کمک و مشاوره شما |
مشاوره فوری: تغییر گرایش اجباری به شبکه یا نرم - anyone - 24 دى ۱۳۹۴ ۰۷:۰۲ ب.ظ
سلام بنده گرایشم هوش بود فکر می کنم دوستان نرمی و شبکه ای بهتر می تونن کمکتون کنن و به نظرم نرم به هوش نزدیکتره تا شبکه البته خیلی به شبکه دیدی ندارم. به نظرم درسها رو نگاه کنید و اساتید گروه رو که موضوعات پایان نامه هاشون چیه و اینکه در نظر دارید با کدوم استاد کار کنید. چون احتمالا هر کدومو انتخاب کنید میتونید بیاریدش سمت هوش با توجه به اینکه هوش بودم و شدیدا علاقه ام به هوشه و لیسانس هم نرم بودم اگر مجبور به انتخاب بین این دو بودم نرم رو انتخاب می کردم . برای انتخاب باید ببیندید دوست دارید تز ارشدتون در چه راستایی باشه. |
مشاوره فوری: تغییر گرایش اجباری به شبکه یا نرم - crevice - 24 دى ۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ ب.ظ
دوست عزیز خیلی ارمان گرا نگاه نکن ب قضیه. به نظر من گرایش شبکع اینده ی بهتر و موضوعات جذابتری داره. موفق باشید. |
مشاوره فوری: تغییر گرایش اجباری به شبکه یا نرم - mary~j - 25 دى ۱۳۹۴ ۰۹:۱۱ ب.ظ
ممنون میشم اگر در نظر سنجی لطف میکنین و رای میدین ، مختصری از دلیل اصلیتون برای انتخاب رو ذکر کنید |