استقبال از ایده های کاری و حتی کار گروهی !!!( از هر چه بگذریم روزی حلال خوشتر است)
۲۶ شهریور ۱۳۹۰, ۱۲:۴۶ ق.ظ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۰ ق.ظ، توسط hossein63.)
|
|
استقبال از ایده های کاری و حتی کار گروهی !!!( از هر چه بگذریم روزی حلال خوشتر است)
یکی از بهترین فروم هایی که تا حالا دیدم اینجا بوده با اعضای صمیمی و بی ریا.
حالا یه بحثی خوبه داشته باشیم راجع به تولید کار در رابطه با نرم افزار و هوش و شبکه و ... برای افرادی که مثل من انگیزه بالایی برای ارشد ندارن و هم کسانی که میخوان در حین ارشد کار کنن !!
حالا بنظرتون چه کار گروهی میشه راه انداخت که اعضای این فروم ازش درآمد داشته باشن ؟
پیشنهاد من اینه که مثلا سایت تدریس آنلاین دروس ارشد کامپیوتر با استفاده از وبکم و صدا و استفاده از مهارت افراد در دروسی که مسلط هستند و رتبه های برتر ارشد .
بنظرم اگه سایت خوب طراحی بشه احتمال موفقیت وجود داره !
|
|
|
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۰, ۰۹:۵۲ ق.ظ
|
|
به نظر من کار تحقیقاتی اینجا بیشتر جواب میده.چون بچهها از هم دورند.میشه مثلا یه موضوعی انتخاب کرد و هر کسی داشته هاشو بیان کنه و با هم بحث کنند.اینجوری تنبلی مثل من هم یه کم میره دنبال تحقیق و وقت میگذاره.درضمن بار علمیمون هم بالا میره.چطوره؟کیا موافق و کیا مخالفند؟دلایلتون هم بگید.
|
اگر به خطا رفتی، از برگشتن واهمه نداشته باش./برگ در هنگام زوال می افتدمیوه در هنگام کمال می افتدبنگر که چگونه می افتی چون برگی زرد و یا سیبی سرخ.
|
|
|
۲۶ شهریور ۱۳۹۰, ۱۰:۳۴ ق.ظ
|
|
من هم شخصا با کار تحقیقاتی موافقم و هم فضای اینجا رو برای کار تحقیقاتی مناسبتر می دونم هم به خاطر شناختی که از بچهها دارم و هم به خاطر بعد مسافت که جناب banou بهش اشاره کردند.
|
موفقیت از آن سوی رنج ها اغاز می شود (roya)
|
|
|