زمان کنونی: ۰۴ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۲۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام خدمت دوستان و رتبه های ۳۰ و ۳۱ شبکه امسال
ببینید بچه ها یکی به سوال من جواب بده ۱۷ نفر امسال شریف قبول شدن و ۱ نفر سهمیه آزادگان به قول سازمان سنجش مگه امیر کبیر ۵ تا امنیت و ۵ تا شبکه نمی گرفت امسال فرض کنین همه زده باشن شبکه ی شریف و امنیت امیر کبیر و شبکه ی امیر کبیر پس باید تا رتبه ی ۲۷ قبول بشن روزانه امیر کبیر اما رتبه ی ۲۷ با سهمیه شاگرد اولی رفته شریف و رتبه ی ۵ هم رفته آیتی تهران و رتبه ی ۲۹ هم ۱۹ نرم بوده رفته نرم تهران و رتبه ی ۳۰ هم در آمده شبانه امیر کبیر و رتبه ی ۳۱ هم که علم و صنعت با این حال باید رتبه ۳۰ امیر کبیر در میومد خب ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رتبه ۲۹
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رتبه ۳۰
رتبه ی ۳۱
چقدر بی انصافیه! من خیلی ناامید شدم! این همه درس بخونیم رتبه دو رقمی بیاریم نتونیم دانشگاهی که میخوایم بریم!!!!
آخه چرا! به نظرم رتبه های دو رقمی حقشون روزانه س ، تونم دانشگاه های تاپی مثل تهران و امیرکبیر.........با این سهمیه هایی که گذاشتن متاسفانه حق بچه های درسخون ضایع میشه
(۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۲۳ ب.ظ)mohamadmanesht نوشته شده توسط: حق بچه ها ضایع شد رفت اول که میخواستن امنیت و شبکه رو ببرن زیر شاخه کامپیوتر بعد آیتی تربیت مدرسو دادن به نرم بعد هم ظرفیت شریف و حالا هم آخه ........
(۲۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۳۱ ب.ظ)mohamadmanesht نوشته شده توسط: تو دفترچه انتخاب رشته رو ببینین آیتی تربیت مدرس گرایش سیستم های تکنولوژیک که هر سال زیر مجموعه آیتی بود رفته برای نرم افزار ها
ای بابا! همینجوریشم آی تی ظرفیتش پایینه! جدیدا هم خیلی پر طرفدار شده!