۲
subtitle
ارسال: #۱

کتاب CLRS
سلام به همه دوستان من از کتاب معروف CLRS فصول زیر رو انتخاب کردم و تقریبا ۱/۳ این فصلها رو خوندم البته با حل تمرینات و نکته برداری دقیق و فنی حالا دوستانی که با سرفصلها بیشتر آشنایی دارند این کتاب رو خوندند لطف کنند نظرشون رو در مورد این فصل های انتخابی بگن و کم وکاستی و یا اضافه ای می بینند تذکر بدن استفاده کنیم.
فصل ۳-رشد توابع
فصل ۴-بازگشتی
فصل ۵-تحلیل احتمالی و الگوریتم تصادفی
فصل ۶-مرتب سازی هیپ
فصل ۷-مرتب سازی سریع
فصل ۸-مرتب سازی زمان خطی
فصل ۱۰-ساختمان داده
فصل ۱۱-درهم سازی
فصل ۱۲-درخت جستجوی دودویی
فصل ۱۳-درختان قرمز سیاه
فصل ۱۴-بهبود ساختمان داده
فصل ۱۵-پویا
فصل ۱۶-حریصانه
فصل ۱۸-درخت B
فصل ۲۲-الگوریتم های گراف
فصل ۲۳-درخت پوشای کمینه
فصل ۲۴-کوتاه ترین مسیرها از منبع واحد
فصل ۲۵-کوتاه ترین مسیرها از راس گراف
فصل ۳۲-تطبیق رشته
فصل ۳۴-NP کامل
با توجه به حجم زیاد مطالب دوستان دو فصل ۱۹و۲۰ (هیپ دوجمله ای و هیپ فیبوناچی)رو بخونیم مفید هست یا نه نمونه سوالی ندیدم تو کنکور از این مطالب و بیشت هیپ بصورت معمولی سوال میاد.ممنون از لطف همه دوستان مانشتی:قبول شده ها،قبول نشده ها،اونایی که قراره قبول بشن.
فصل ۳-رشد توابع
فصل ۴-بازگشتی
فصل ۵-تحلیل احتمالی و الگوریتم تصادفی
فصل ۶-مرتب سازی هیپ
فصل ۷-مرتب سازی سریع
فصل ۸-مرتب سازی زمان خطی
فصل ۱۰-ساختمان داده
فصل ۱۱-درهم سازی
فصل ۱۲-درخت جستجوی دودویی
فصل ۱۳-درختان قرمز سیاه
فصل ۱۴-بهبود ساختمان داده
فصل ۱۵-پویا
فصل ۱۶-حریصانه
فصل ۱۸-درخت B
فصل ۲۲-الگوریتم های گراف
فصل ۲۳-درخت پوشای کمینه
فصل ۲۴-کوتاه ترین مسیرها از منبع واحد
فصل ۲۵-کوتاه ترین مسیرها از راس گراف
فصل ۳۲-تطبیق رشته
فصل ۳۴-NP کامل
با توجه به حجم زیاد مطالب دوستان دو فصل ۱۹و۲۰ (هیپ دوجمله ای و هیپ فیبوناچی)رو بخونیم مفید هست یا نه نمونه سوالی ندیدم تو کنکور از این مطالب و بیشت هیپ بصورت معمولی سوال میاد.ممنون از لطف همه دوستان مانشتی:قبول شده ها،قبول نشده ها،اونایی که قراره قبول بشن.
۲
ارسال: #۲

RE: کتاب CLRS
سلام
من تو پست های قبلی دوستان دیدم که گفتن فصل ۵ CLRS "تحلیل احتمالی و الگوریتم تصادفی" رو لازم نیست بخونیم، درحالی که یکی از تست های ساختمان سال ۸۹ دقیقا یکی از تمرین های همین فصل بود، همون تستی که مربوط به تعداد وارونگیها در آرایه بود که دقیقا تمرین ۵-۵/۲ هست و اتفاقا تو حل تمرین کورمن هم حلش کرده
من خودم پارسال نزدیک ۱ ماه مونده به کنکور اتفاقی این صفحه از حل تمرینم باز شد و چشمم بهش افتاد قیافهام بعد دیدنش خیلی قشنگ شده بود!!!!
تصویر اون تمرین رو براتون میزارم
من تو پست های قبلی دوستان دیدم که گفتن فصل ۵ CLRS "تحلیل احتمالی و الگوریتم تصادفی" رو لازم نیست بخونیم، درحالی که یکی از تست های ساختمان سال ۸۹ دقیقا یکی از تمرین های همین فصل بود، همون تستی که مربوط به تعداد وارونگیها در آرایه بود که دقیقا تمرین ۵-۵/۲ هست و اتفاقا تو حل تمرین کورمن هم حلش کرده
من خودم پارسال نزدیک ۱ ماه مونده به کنکور اتفاقی این صفحه از حل تمرینم باز شد و چشمم بهش افتاد قیافهام بعد دیدنش خیلی قشنگ شده بود!!!!
تصویر اون تمرین رو براتون میزارم
۰
ارسال: #۳

کتاب CLRS
فکر کنم فصل ۵ نباشه
فصل ۹ یه قسمتیش هست ۹/۳ چند بار سوال اومده
۱۹ و ۲۰ هم فکر کنم تو سرفصل نیست
ولی لازم نیست همه این فصلها رو کامل بخونید خلیل از بخش های این فصلها نیست
ولی برای کنکور تستای سالای پیشو ببینید تا ببینید از کجاها بیشتر سوال اومده اون قسمتا رو اول بخونید بعد اگه وقت پیدا کردین برین بقیه قسمتا.البته اگه طراح سوال عوض نشه و سبک سوالا مثل قبل باشه!
فصل ۹ یه قسمتیش هست ۹/۳ چند بار سوال اومده
۱۹ و ۲۰ هم فکر کنم تو سرفصل نیست
ولی لازم نیست همه این فصلها رو کامل بخونید خلیل از بخش های این فصلها نیست
ولی برای کنکور تستای سالای پیشو ببینید تا ببینید از کجاها بیشتر سوال اومده اون قسمتا رو اول بخونید بعد اگه وقت پیدا کردین برین بقیه قسمتا.البته اگه طراح سوال عوض نشه و سبک سوالا مثل قبل باشه!
۰
ارسال: #۴

این که خیلی زیاده
منو ترسوندی
اون درخت red-black (قرمز-سیاه) فک کنم نمیاد. نه؟
منو ترسوندی
ارسال: #۵

(۳۰ شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۴۴ ب.ظ)sina_n نوشته شده توسط: این که خیلی زیاده
منو ترسوندی
به احتمال زیاد نمیاد ولی به احتمال کم میاد!
بهتره اول مطالبی رو که تو سالای گذشته سوال اومده بخونی بعد اگه وقت کردی این مطابو بخون
بعد CLRS رو لازم نیست همرو بخونی! از روی کتابی که می خوای بخون بعد فصلو یه نگاه کن اگه چیزی جا انداختی یا تمرینا رو بخون.
۰
ارسال: #۶

من از یه کسی که Clrs رو مسلطه پرسیدم این فصلها رو بهم گفت اولویت با اینهاست:
۲
۳
۴
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲
۱۵
۱۶
۲۲
۲۳
ایشون از بچه های همین سایته و رتبه اش ۲۹ شده.
۲
۳
۴
۶
۷
۸
۹
۱۰
۱۱
۱۲
۱۵
۱۶
۲۲
۲۳
ایشون از بچه های همین سایته و رتبه اش ۲۹ شده.
ارسال: #۷

۰
ارسال: #۹

۰
ارسال: #۱۰

نقل قول: ببخشیدا چرا شما همش میگین پوران آخه همه کتابهای پوران هم خوب نیست من که فقط پایگاه دادشو خوندم اصلا هم خوشم نیومد ولی طبق نظر دوستان گویا کتابهای مهندس یوسفی خوبه.کتاب پایگاه پوران یکی از بدترین کتابهاشه، در کل کتابهای پوران خوبن
یه سوال: واسه ساختمان داده حتما باید clrs رو خوند؟ یا حل تمریناش کافیه. آخه خوندنش آدمو پیر میکنه
مقسمی، پوران و داده ساختار قدسی هم دارم
کتاب طورانی(پارسه) هم که قراره چاپ بشه هم میگن خوبه
همشو که نمیشه خوند، دوستان راهنمایی کنن کدومو بخونم
دو تا کتابو چند بار خوندن بهتر از اینه که پنج تا کتابو یه بار بخونم
۰
ارسال: #۱۱

کتاب CLRS
برای clrs و حل المسائل اش بهترین ترجمه از کی و چه انتشاراتی هست؟
برای منبع ---->ترجمه clrs انتشارات نص مترجم علی دهقان ترجمه ویرایش سوم
برای حل المسائل----> تشریح کامل تمرین های طراحی الگوریتم clrs /تالیف و ترجمه هاشم داور پناه/ انتشارات معارف دینی و انتشارات علم معمار ترجمه ویرایش دوم
اینایی که بالا گفتم خوب هست بخرم؟؟برای منبع ویرایش سوم و برای تمرینا ویرایش دوم ایرادی نداره؟؟ترجمه حل المسائل ویرایش سوم وجود داره؟؟
و این که ترجمه انتشارات نص در دو جلد باید بخرم؟؟
برای منبع ---->ترجمه clrs انتشارات نص مترجم علی دهقان ترجمه ویرایش سوم
برای حل المسائل----> تشریح کامل تمرین های طراحی الگوریتم clrs /تالیف و ترجمه هاشم داور پناه/ انتشارات معارف دینی و انتشارات علم معمار ترجمه ویرایش دوم
اینایی که بالا گفتم خوب هست بخرم؟؟برای منبع ویرایش سوم و برای تمرینا ویرایش دوم ایرادی نداره؟؟ترجمه حل المسائل ویرایش سوم وجود داره؟؟
و این که ترجمه انتشارات نص در دو جلد باید بخرم؟؟
۰
ارسال: #۱۲

سواد ندارن؟!! عجب
اینجوری فکر نکنین، بالاخره یکی توشون پیدا میشه که سواد داشته باشه
مقسمی و پوران کفایت میکنه؟؟؟ دوستانی که قبول شدن جواب بدن
اینجوری فکر نکنین، بالاخره یکی توشون پیدا میشه که سواد داشته باشه
مقسمی و پوران کفایت میکنه؟؟؟ دوستانی که قبول شدن جواب بدن
۰
ارسال: #۱۳

برای رشته آیتی بله کفایت میکنه
اما اونایی که میخوان کامپیوتر شرکت کنن به نظرم خوندن مرجع به خصوص برای درس الگوریتم و ساختمان کمک بسیاری تو درک سوالات داره.
اما اونایی که میخوان کامپیوتر شرکت کنن به نظرم خوندن مرجع به خصوص برای درس الگوریتم و ساختمان کمک بسیاری تو درک سوالات داره.
۰
ارسال: #۱۴

کتاب CLRS
دوستان
یکی یه جواب واضح بده دیگه
کتاب CLRS ترجمه کی بهتره؟
حل تمریش چه طور؟
من میخوام منبع بخونم پس لطفا زودتر یکی جواب بده تا بیشتر از این وقت رو از دست ندادم
حل تمریش چه طور؟
من میخوام منبع بخونم پس لطفا زودتر یکی جواب بده تا بیشتر از این وقت رو از دست ندادم
ارسال: #۱۵

(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ق.ظ)behdad نوشته شده توسط: دوستان
حل تمریش چه طور؟
ترجمه آقای دهقان از انتشارات نص
۲جلدی
نسبت به انتشارات خوارزمی ویرایش ۲ خیلی بهتره
تا فصل ۴ رو خوندم به جز چند مورد غلط املایی که دیدم ترجمه و صفحا بندی عالیه
حل تمرین هم فرقی نمیکنه از چی بخونید
همه از روی هم نوشتن.
که بازهم همونا از روی نسحه انگلیشش.
بدون کم و کاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارسال: #۱۶

(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ق.ظ)behdad نوشته شده توسط: دوستانراستش من سه تا ترجمه ازاین کتاب رو یه مروری کردم توی کتابفروشی و تفاوتی ندیدم پس اونی که ارزونتر بود رو خریدم یعنی انتشارت نص ترجمه دهقان طرزه
حل تمریش چه طور؟
الانم دارم میخونم وراضیم
۰
ارسال: #۱۷

کتاب CLRS
(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۵ ق.ظ)behdad نوشته شده توسط: دوستانمن کتاب دو جلدی جعفرنژاد رو خوندم و به نظرم ترجمه اش خوب و قابل فهمه . اون موقع هنوز کتاب نص چاپ نشده بود، اما شنیدم که کتاب نص بهتره، هم از لحاظ صفحه آرایی و کیفیت چاپ و هم از نظر ترجمه
حل تمریش چه طور؟
۰
۰
۰
۰
ارسال: #۲۱

کتاب CLRS
دوستان سلام
من کتاب clrs ترجمه گروه خوارزمی رو دارم
اما یه کم قدیمه
سال ۸۶ منتشر شده
به نظر شما لازم که ورژن جدیدشو بخرم یا میشه از همین کتاب استفاده کرد؟
آخه میگن به ترجمه های جدید یه چیزایی اضافه شده
راستی
کسی کتاب ترجمه قلزم رو داره؟
اون چطوره؟
من کتاب clrs ترجمه گروه خوارزمی رو دارم
اما یه کم قدیمه
سال ۸۶ منتشر شده
به نظر شما لازم که ورژن جدیدشو بخرم یا میشه از همین کتاب استفاده کرد؟
آخه میگن به ترجمه های جدید یه چیزایی اضافه شده
راستی
کسی کتاب ترجمه قلزم رو داره؟
اون چطوره؟
۰
ارسال: #۲۲

کتاب CLRS
کتاب قلزم و دهقان و... رو من خوندم فرق چندانی باهم ندارن مگر در قیمت!
ارسال: #۲۳

(۲۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: کتاب قلزم و دهقان و... رو من خوندم فرق چندانی باهم ندارن مگر در قیمت!
فاطیما خانم ممنونم از کمکتون
اما واقعا نمیدونم چیکار کنم!!!
آلان سوالم اینه که ترجمه خوارزمیو بخونم یا این که یه کتاب جدید بگیرم؟
و
یه سوال دیگه هم دارم
کتاب خوارزمی از نظر فهرست چقدر با ترجمه های جدید فرق داره؟
ممنون میشم اگه دوستان کمکی کنن
۰
ارسال: #۲۴

کتاب CLRS
دوستان این کتاب مثل مهندسی نرم افزار یا فناوری اطلاعات نیست که ترجمش مهم باشه یک سری توضیح داده و رفته سراغ الگوریتم پس زیاد نگران مترجمش نباشید سریعتر شروع کنید که تا شهریور بخونید سریعا برید سراغ تمریناش.این درس فکریه
-۲
ارسال: #۲۵

کتاب CLRS
وقت تلف کردنه. سوالای آخر فصلاش جواب هم توش نهفتس. اونارو بصورت نکته بخونید. البته خیلیاشو پوران درآورده. سوالایی که جوابش موجود نیست رو نمیدن مطمئن باشید چون طراحان سوادشو ندارن.
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close