سلام. بار اولی هست که موضوعی اضافه میکنم. اگر در جای مناسبی نیست،یا نامش ایراد داره، عذر میخوام.
من دانشگاه آزاد شهرستان قبول شدم. در اونجا اساتید مطرحی مثل اساتید سید جوادی،رافع،پارسا،شیری،بشیری،فاضلی،پاطوقی و ... تدریس میکنند. من بخاطر معدلم برای پذیرش بدون آزمون در بهمن ماه در همین واحد هم وقت دارم(البته اگر شرایط دانشگاه تغییری نکنه).
مشکلم اینجاست که امسال تقریبا کتابهای کنکوری رو تهیه کردم تا پشت کنکور دولتی بمونم. اما از اونجایی که پشتکارم خیـــلی کم شده، می ترسم که نتونم درس بخونم و شهریه دانشگاه آزاد هم برای سال آینده بیشتر بشه.برای همین تصمیم گرفتم که امسال تا اردیبهشت درسهای کنکور رو بخونم و در کنکور شرکت کنم و در صورتی که قبول نشدم سال بعد برم آزاد. یا اگه تا آذر نتونستم برای دولتی بخونم، بهمن برای آزاد ثبت نام کنم.
درباره تصمیمی که گرفتم تردید دارم و راه بهتری به ذهنم نمیرسه
از دوستان خوهش میکنم نظرشونو درباره تصمیمم بگن.واقعا به کمک نیاز دارم و واقعا از لطفتون ممنون می شم.
یک سوال دیگه اینکه آیا یادگیری برنامه نویسی عملی و... و تسلط کامل روی تمام دروس کارشناسی برای ورود به ارشد، لازمه؟
راستش من به دلیل اینکه برنامه نوسیم خوب نیست دوست ندارم الان دانشگاه برم و میخوام بعد از اردیبهشت روش کار کنم.
ببخشید ازینکه متنم طولانی شد. منتظر راهنمایی هاتون هستم...