(۲۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۸ ق.ظ)m_taghizadeh202 نوشته شده توسط: (18 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ق.ظ)m_taghizadeh202 نوشته شده توسط: سلام دوستان،
نمره کل:۶۴۰۶
رتبه: ۴۴
انتخاب اولم نرم افزار کاشان بود و قبول شدم. الان پشیمونم که چرا علوم تحقیقات رو اصلا نزدم.
الان دوتا سوال:
۱- بنظرتون واحد کاشان چجوریه؟
۲- چجوری میتونم انتقالی بگیرم واسه علوم تحقیقات یا جای دیگه؟
ممنون که جواب میدید.
آیا کسی پاسخگو نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
دو حالت داره
۱- منتظر وایستید تکمیل بیاد
۲- بعد خوندن یک ترم انتقالی به دانشگاه زندگی خودتون(که بحث تراز دانشگاه شما مهمه ) جابه جایی از تراز پایین به تراز بالا نمیگم وجود نداره اما خیلی خیلی کم هست.
تصمیم با شماست.
برقرار باشید
(۲۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ق.ظ)helena نوشته شده توسط: (21 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۲ ق.ظ)irpersian20 نوشته شده توسط: (20 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۹ ب.ظ)helena نوشته شده توسط: بچه ها تحت هر شرایطی باید ریزنمرات داشته باشیم؟ دانشگاه ما به هیچ صراطی مستقیم نیست!!! عمرا ریزنمرات نمیده. چه رسمی چه غیر رسمی!!
گواهی موقت دارم! دانشگاه مقصد خودش باید درخواست بداه که دانشگاه مبدا نمرات بده...
ریز نمره لازم نیست
شما مطمئنید؟ خودتون ثبت نام کردید؟
(۲۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ ق.ظ)zahrabvf نوشته شده توسط: بچه ها اگه کسی درصد بعضی از دروسش توی کنکور کم باشه، باید بازم مثل دوره کارشناسی اون دروس رو به عنوان پیشنیاز پاس کنه؟
چندتا چارت دانلود کردم که توشون تعدادی از درسای کارشناسی رو به عنوان دروس جبرانی اورده! این یعنی چی؟؟!!
نه اون طور که نوشته دروسی که توی چارت هست رو باید در کارشناسی پاس کرده باشید. اگر رشته کارشناسیتون چیز دیگه ای بوده و یا اون واحدها به هر دلیلی پاس نشدهاند باید به عنوان پیشنیاز پاسشون کنید
نمیخواستم لو بدم اما میگم

من پارسال ارشد هوش کرمان قبول شدم.عاااشق هوش و نرم بودم و هستم.وقتی قبول شدم اصلا مهم نبود کدوم شهر و کجاست. پا در یک کفش که باید برم.خلاصه روز ثبت نام با پدرم رفتم کرمان این حرفایی که زدم از خود سرپرست ثبت نام کنندگان بود.
پارسال از خانواده ام قول گرفتم تهران یا قزوین قبول شدم لطفا منو بفرستند.