(۰۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (01 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ب.ظ)ziba_090 نوشته شده توسط: سلام به دوستان مانشتی
دوستان یه سئوال درباره فصل بندی پایان نامه کارشناسی داشتم
کسایی که پایان نامه کارشناسی انجام دادن آیا چنین فصلی با چنین زیرفصل انجام دادن؟
-------------------------------------------------
ساختار فصل اول:
مقدمه
ساختار پایاننامه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
اهداف تحقیق
نوآوری تحقیق
نحوه گردآوری مراجع
ساختار پایان نامه
------------------------------------------------
سلام بله،براساس template که دانشگاه به ما داده بود علاوه براینایی که گفتید ،شامل قسمتای دیگه مثل تاریخچه تحقیق و نتیجه گیری و چند تا عنوان دیگه هم اضافه داشت.
ممنون از پاسختون*
والا تو دستورالعمل پایان نامه دانشگاهمون فقط اینارو (۱۱-متن اصلی پایان نامه که شامل فصول: که عبارتنداز مروری بر پیشینه پژوهش، روش پژوهش، تجزیه و تحلیلها ۱۲- نتیجه گیری ) گفته ولی استادم کلید کرده که باید اون فصل رو باید اضافه کنم.
عجب زور میگن این اساتید!
(۰۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (01 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۰ ب.ظ)ziba_090 نوشته شده توسط: سلام به دوستان مانشتی
دوستان یه سئوال درباره فصل بندی پایان نامه کارشناسی داشتم
کسایی که پایان نامه کارشناسی انجام دادن آیا چنین فصلی با چنین زیرفصل انجام دادن؟
-------------------------------------------------
ساختار فصل اول:
مقدمه
ساختار پایاننامه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
اهداف تحقیق
نوآوری تحقیق
نحوه گردآوری مراجع
ساختار پایان نامه
------------------------------------------------
والا من یه ۲۰ صفحه تایپ(کپی) کردم، دادم به استاد رفتم پی کارم! اینچیزا که شما گفتی برا ارشد هم ۸۰ درصدش کپی پیست هست ....
منم به استادم گفتم که اینا واسه ارشد هستن؛ ولی گفتش که ربطی نداره باید انجام بدی و گرنه عواقبش با خودته!