به نظرم ادامه تحصیل در دانشگاه پیام نور کار معقولانه ای نیست...خود من الان تو پیام نور درس میخونم(البته در دوره کارشناسی) و فکر میکنم ارشد خوندن تو پیام نور کاری مطلقا اشتباهه....کلا درس خوندن تو پیام نور اعصاب آهنین میخواد...به چند دلیل زیر ادامه تحصیل در پیام نور رو توصیه نمیکنم:
۱-قوانینش خیلی متغیره(از بقیه دانشگاه ها مطلع نیستم شاید همه جا اینطور باشه)....مثلا یه روز بخشنامه میامد که برای فارغ التحصیلی باید ۱۳۷ واحد پاس کرد،یه روز میگه باید ۱۴۰ واحد پاس کنی و از این قبیل اتفاقات که کم نیست
۲-کتابای بسیار حجیم باید بخونی که بعضا بعضی کتابا پُرِ غلط غلوطه
۳-اکثر مواقع امتحاناتش سخته.البته خوبه که امتحان سخت باشه ولی سختگیری هم باید بجا باشه یا نه؟؟؟مثلا اصل درس یه چیز دیگه ست،بعد طراح از پاورقی یا از پیوست کتاب،سوال طرح میکنه....بعد شما کتابو خوندی و اصل مطلبو گرفتی ولی نمیتونی به سوال مربوطه جواب بدی،چون پاورقی یا پیوست کتاب رو نخوندی.اگه پیوست یا پاورقی رو خونده بودی سنگین تر بود
۴-نکته ای که بسیار مهمه اینه که محیط بسیار منفی داره....هیچکس برای درس یاد گرفتن نمیاد(لااقل دانشگاه ما اینجوریه)اکثر دانشجویان به ده راضین....اگر از کسی بپرسی ارشد خواهی خوند،اکثرا خواهند گفت:"ول کن بابا خوشت میاد...لیسانسمم بگیرم شاهکار کردم" یعنی==> امید=صفر
۵-امکاناتش رو که نگو- مثلا دو سه ترم ناهار ندادن...جویا میشدی که چرا ناهار نمیدین،میگفتند که تحریمیم،بودجه نداریم و....
۶-استاداش خوب و بد داره...کم لطفیه اگه بگیم استاداش بیسوادن ولی وقتی استاد میاد و میبینه امکانات که نیست و بیشتر دانشجویان هم حال درس خوندن ندارند،چرا خودش رو خسته کنه...
در آخر:صلاح مملکت خویش را خسروان دانند