(۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ب.ظ)rasol_1394 نوشته شده توسط: flowerirani
مطمئن هستید با یک جلسه کلاس رفتن میشه گفت کلاس خوبی هست؟
تقریبا اره چون به دیدی از این درسها دارم
اما نه بطور کامل حداقلش این که از ساتادهای شهرستانی به مراتب بهتر هستند و قطعا نتیجه بیشتری میده
(۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳ ب.ظ)A L I نوشته شده توسط: بهترین ویس ها و جزوه ها در اختیار همه هست. یعنی قبلا" یه عده رفته اند کلاس و زحمتش را کشیده اند.
مطمئن هم باشید اساتید تو کلاسها چیز جدیدی ندارند که اضافه کنند . حداکثر تستهای سال جدید را حل کنند.
وقت و پولتون را تلف نکنید.
موسسه کنکور حداکثر فقط برای کنکور آزمایشی میتونه مفید باشه. حالا یکی بگه از تهران پروازی میان ، یکی بگه هواپیمای شخصی دارند ، یکی بگه در حال حد نصاب هستند و ..... فقط بدونید بعضیها عوامل بازاریابی این کلاس کنکورا هستن ، مواظب جیب خودتون وجیب باباتون باشید با یک صدم هزینه کلاس کنکور یا حتی کمترش میتونید کلاس را ببرید تو خونه تون بدون پول ریختن تو جیب موسسات ،بدون رفت وآمد و اتلاف وقت و خیلی ریسکهای دیگه.
پ.ن: ببخشید که من باور نمیکنم شما که این تاپیک را ایجاد کرده اید بازاریابی نمیکنید.!
==============
مستر محمد شما باز اومدی مثل تاپیک کتاب مهندس طورانی حاشیه درست کنی
اقا چه اجباری هست شما نرید
من خودم اونجا از شما حمایت کردم اما اینجا وقتی خودم دارم رایگان جزوات همه این استادها رو رایگان اهدا میکنم اونوقت بازاریاب کی میتونم باشم؟ حداقل به ۴۰ نفر هم جزوه دادم میتونید برید از بچه ها راجب هزینه ها سوال کنید
جان مادرت انقدر بدبین نباش اگرهم موافق نیستی نباش اما قضاو.ت نکنید
بعدشم نظر من این کلاسها محرک خوبی هست ادم توی خونه یه نواخت خوندن تکراری میشه واسش
بر خلاف شما من هیچ موسسه کنکوری رو برای کنکور ازمایشیشون قبول ندارم چون سوالات موسسات نرمال نیست به هیچ وجه