۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال در مورد تخصیص آی پی در شبکه ای با الگوی زیر شبکه خاص
سلام دوستان ...
یه سوال داشتم که با subnet maskش مشکل دارم، هر جا هم گشتم جوابشو پیدا نکردم ... ممنون میشم کمک کنید.
سوال: شرکتی با آی پی ۱۹۲/۱۶۸/۲۴/۰ و الگوی زیر شبکه ۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵/۶۴ حداکثر می تواند چند ماشین در هر زیر شبکه خود داشته باشد ؟!!!
هر جوری فکر کردم و هر جا رو گشتم، همچین الگوی زیر شبکه ای نباید درست باشه ولی به هر حال بهم گفتن این سوال مشکلی نداره و جوابشو خواستن ...
یه سوال داشتم که با subnet maskش مشکل دارم، هر جا هم گشتم جوابشو پیدا نکردم ... ممنون میشم کمک کنید.
سوال: شرکتی با آی پی ۱۹۲/۱۶۸/۲۴/۰ و الگوی زیر شبکه ۲۵۵/۲۵۵/۲۵۵/۶۴ حداکثر می تواند چند ماشین در هر زیر شبکه خود داشته باشد ؟!!!
هر جوری فکر کردم و هر جا رو گشتم، همچین الگوی زیر شبکه ای نباید درست باشه ولی به هر حال بهم گفتن این سوال مشکلی نداره و جوابشو خواستن ...
۰
ارسال: #۲

RE: سوال در مورد تخصیص آی پی در شبکه ای با الگوی زیر شبکه خاص
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۳ ب.ظ)a.heidarnasab نوشته شده توسط: سلام دوستان ...
سلام رنج این آی پی تو کلاس cهست که کل کلاس c میتونه ۲به توان ۸ منهای ۲ تا کامپیوتر داشته باشه میشه ۲۵۶ تا کامپیوتر
من جزوه ایی دارم که تو پنج صفحه به سوالت جواب میده
(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۳۶ ب.ظ)win2win نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۳۳ ب.ظ)a.heidarnasab نوشته شده توسط: سلام دوستان ...
یه پیام خصوصی هم برات فرستادم دوست عزیز
سلام رنج این آی پی تو کلاس cهست که کل کلاس c میتونه ۲به توان ۸ منهای ۲ تا کامپیوتر داشته باشه میشه ۲۵۶ تا کامپیوتر
من جزوه ایی دارم که تو پنج صفحه به سوالت جواب میده
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close